Image

Stjärnmäklare öppnar eget i Stockholm

BOLAG Han har gjort succé som mäklare i New York. Nu är Fredrik Eklund på väg att starta eget i Stockholm.
Publicerad den 9 September 2009

Enligt Dagens Industri ska han starta egen mäklarfirma på hemmaplan. Enligt vad tidningen erfar ska firman heta Eklund Stockholm New York, och endast förmedla de mest exklusiva bostäderna i Stockholmsområdet.

Själv vill han inte kommentera planerna men medger till tidningen att han har rest mycket till Stockholm den senaste tiden, och att det \″ska bli kul att tillbringa mer tid hemma i Sverige framöver\″.

Fredrik Eklund, 32, är i dag vd för mäklarfirman Core Group NYC och är en av de mest kända mäklarna i New York, där han också kommer att fortsätta ha sin fasta punkt.

Han är också känd för att ha medverkat i bögporrfilmer under artistnamnet Tag Eriksson.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Visar att vi menar allvar med vår satsning i Finland"

Bolag Strawberry fortsätter sin expansion i Finland. Nu står det klart att bolaget tar över anrika Hotel Katajanokka på Skatudden i Helsingfors – och etablerar Clarion Collection på den finländska marknaden. Strawberrys etableringschef Daniel Stenbäck berättar för Fastighetssverige om betydelsen av att lansera Clarion Collection i Finland, om Helsingfors som hotellstad och om hur den finländska hotellmarknaden står sig kontra den svenska.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige