Image
Bild: Nicklas Tollesson.

Platzer hyr ut i nyproduktionen vid Lilla Bommen

Uthyrning Platzer bygger på Schenkerhuset i Göteborg, och har nu tecknat ett hyresavtal om 1 200 kvadratmeter i den andra etappen.
Publicerad den 31 Juli 2012
Platzer bygger på två våningar på Schenkerhuset vid Lilla Bommen. Bild: Nicklas Tollesson. Bild: Nicklas Tollesson.
Platzer bygger på två våningar på Schenkerhuset vid Lilla Bommen. Bild: Nicklas Tollesson.

Valea har tecknat ett sjuårigt kontrakt i fastigheten, som heter Gullbergsvass 1:1, på Lilla Bommen 3.


Fastigheten genomgår en utveckling som avser påbyggnad av två våningar på 3 500 kvadratmeter. Den första etappen på 1 500 kvadratmeter avslutades förra året då Cellmark flyttade in i lokalerna. Nu pågår byggnation av resterande 2 000 kvadratmeter som beräknas vara färdigställda 2013.

- Gullbergsvass och Lilla Bommen tillhör Platzers prioriterade marknadsområde. Vi är glada och stolta över att kunna erbjuda nyproducerade ytor i detta attraktiva läge till Valea, säger P-G Persson, vd på Platzer Fastigheter.

- Valea skall vara den mest attraktiva arbetsgivaren i vår bransch och vara lättillgängliga för våra kunder och samarbetspartners. Platzers nybyggda lokaler på Lilla Bommen gör det möjligt för oss att möta dessa krav, säger Anders Havstam, vd på Valea.

Valea AB kommer att flytta in i lokalerna den 1 september 2013.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Det är inte byggklara planer som är spärren – det är allt runt omkring"

Bolag Det saknas inte byggklar mark eller detaljplaner, om man får tro Wallenstam. Enligt bolagets vd Hans Wallenstam har bolaget många projekt som skulle kunna dras igång här och nu – men det råder fortfarande en stor osäkerhet kring huruvida alla led i entreprenörskedjan är tillräckligt pålitliga. – När det gäller byggen idag så är vi väldigt noggranna: vi gör bakgrundskontroller på alla entreprenörer för att säkerställa att de inte har något kriminellt för sig och för att vara säkra på att de har ekonomi för genomförandet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige