Image
Köpkvarteret 43:an (skiss).
Köpkvarteret 43:an (skiss). Bild: Wiksténs Fastigheter

Nyuthyrningar i Wiksténs Boden-projekt

Uthyrning Subways och apotekskedjan Kronans Droghandel öppnar i det nya Köpkvarteret 43:an i Boden, som ägs av Wiksténs Fastigheter.
Publicerad den 4 April 2013
Köpkvarteret 43:an (skiss). Bild: Wiksténs Fastigheter
Köpkvarteret 43:an (skiss). Köpkvarteret 43:an under framväxt, som det ser ut i dag. Bild: Wiksténs Fastigheter.
Köpkvarteret 43:an under framväxt, som det ser ut i dag.

– Vi har gått in med hela hjärtat i detta projekt och jag är nu glad att kunna presentera nya starka varumärken till Boden. Dessutom har vi fler intressanta aktörer på gång, vilka vi hoppas att kunna presentera inom kort. Framgång i mindre orter är avhängt på att det finns fastighetsägare med ambitioner att skapa en levande stad och det har vi, säger Dennis Wikstén, vd på Wiksténs Fastigheter.

- Med projektet Köpkvarteret 43:an har vi satsat 200 miljoner kronor på förädling och utveckling av före detta Åhléns-fastigheten. Detta omfattar cirka 5 000 kvadratmeter handelsyta samt 72 lägenheter på bästa läget mitt i centrala Boden, tillägger Dennis Wikstén.

– Vi på Optimal är glada att få arbeta med en lokal fastighetsägare som satsar för att sätta Boden på kartan. Nu när bygget har kommit så här långt och vi fysiskt kan visa lokalerna har intresset för etablering ökat kraftigt. Att denna satsning är riktig och att möjligheterna för etableringar är många i Boden visade dessutom Svensk Handel i senaste rapporten om handeln i Boden. Med ett handelsindex på 86 är potentialen god för aktörer inom alla segment, säger Lena Wikman, regionchef på Optimal.

Optimal har genom sitt uppdrag för Wiksténs Fastigheter arbetat med fastighetsutveckling av Köpkvarteret 43:an i fastigheten Cedern i Boden.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige