Image
Köpkvarteret 43:an (skiss).
Köpkvarteret 43:an (skiss). Bild: Wiksténs Fastigheter

Nyuthyrningar i Wiksténs Boden-projekt

Uthyrning Subways och apotekskedjan Kronans Droghandel öppnar i det nya Köpkvarteret 43:an i Boden, som ägs av Wiksténs Fastigheter.
Publicerad den 4 April 2013
Annons
Image
Köpkvarteret 43:an (skiss). Bild: Wiksténs Fastigheter
Köpkvarteret 43:an (skiss). Köpkvarteret 43:an under framväxt, som det ser ut i dag. Bild: Wiksténs Fastigheter.
Köpkvarteret 43:an under framväxt, som det ser ut i dag.

– Vi har gått in med hela hjärtat i detta projekt och jag är nu glad att kunna presentera nya starka varumärken till Boden. Dessutom har vi fler intressanta aktörer på gång, vilka vi hoppas att kunna presentera inom kort. Framgång i mindre orter är avhängt på att det finns fastighetsägare med ambitioner att skapa en levande stad och det har vi, säger Dennis Wikstén, vd på Wiksténs Fastigheter.

- Med projektet Köpkvarteret 43:an har vi satsat 200 miljoner kronor på förädling och utveckling av före detta Åhléns-fastigheten. Detta omfattar cirka 5 000 kvadratmeter handelsyta samt 72 lägenheter på bästa läget mitt i centrala Boden, tillägger Dennis Wikstén.

– Vi på Optimal är glada att få arbeta med en lokal fastighetsägare som satsar för att sätta Boden på kartan. Nu när bygget har kommit så här långt och vi fysiskt kan visa lokalerna har intresset för etablering ökat kraftigt. Att denna satsning är riktig och att möjligheterna för etableringar är många i Boden visade dessutom Svensk Handel i senaste rapporten om handeln i Boden. Med ett handelsindex på 86 är potentialen god för aktörer inom alla segment, säger Lena Wikman, regionchef på Optimal.

Optimal har genom sitt uppdrag för Wiksténs Fastigheter arbetat med fastighetsutveckling av Köpkvarteret 43:an i fastigheten Cedern i Boden.

Relaterade artiklar

Ämnen

Optimal på Branschguiden

När fastighetsutveckling kräver passion.
Optimal utvecklar och förädlar handelsplatser. Vi startade 2008 och är ett ungt företag med kreativa idéer som vågar tänka i nya banor. Samtidigt så har våra medarbetare lång erfarenhet av förvaltning, utveckling och uthyrning inom fastighetsbranschen vilket medför att vi har en trygg kunskapsgrund att stå på. Lägg till vårt passionerade förhållningssätt mot att utveckla framgångsrika handelsplatser så förstår du vår företagsfilosofi.

Läs mer om Optimal på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Ånäs om pandemins effekter: "Stor differentiering"

Bolag Atrium Ljungbergs vd om hur olika bolagets hyresgäster drabbats, och hur många miljoner man hittills lämnat i pandemirabatt.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY