Image
The Dockworks.
The Dockworks. Bild: Niam

Novi får tunga förvaltningsuppdrag av Niam

Bolag Novi har erhållit förvaltningsuppdraget för Niams två kontorsprojekt i Värtahamnen, The Dockworks och Uno.
Publicerad den 11 Juni 2020

The Dockworks och Uno med närhet till både city och natur/vatten kommer totalt att bestå av 57 000 kvadratmeter kontor och hotell. Projekten kommer som en ny destination i Stockholm att erbjuda en Mötesplats som attraherar den moderna människans alla behov och krav.

Byggstart i Dockworks beräknas ske i Q1 2021 med inflyttning hösten 2023. I kontorsprojektet Uno har man i Niams befintliga fastighet genomfört en totalrenovering av 7 500 kvadratmeter kontor. De första hyresgästerna flyttar in nu i Juni och cirka 5 800 kvadratmeter kvarstår att hyra ut. Utöver kontoren i Uno inrymmer även denna byggnad hotell Scandic Ariadne med 280 rum, konferens och restaurang.
– Vi är mycket glada över att starta vårt samarbete med Novi i detta omfattande förvaltningsuppdrag, säger Henrik Gerdin, Fund Manager på Niam.
– Vi är väldigt glada och stolta att få jobba tillsammans med Niam och Cushman Wakefield i dessa prestigeprojekt med fokus på hållbarhet och nytänkande i såväl projekt- som förvaltningsfas, säger Kinga Kinnunen, förvaltningsansvarig på Novi.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Novi Real Estate på Branschguiden

Novi Real Estate erbjuder tjänster inom externförvaltning av fastigheter. Vi är en aktör med stabila och finansiellt starka ägare tillför kompetens och kunskap till branschen. Våra ägare och partners har lång erfarenhet av att utveckla uppdrag, organisationer och bolag. Novi Real Estate är en långsiktig och konkurrenskraftig aktör på förvaltningsmarknaden.
Novi är latin för ny, och det passar oss. Vi vill vara nytänkande och nyskapande. Även loggan står för nyskapande – en symbol för att vi inte följer ett utstakat spår utan kan och vågar bryta ny mark.
Vi förvalt...

Läs mer om Novi Real Estate på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Han är K-Fastigheters nya chefsrekrytering

Bolag Expansiva bolaget förstärker – plockar in på chefsposition.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY