Image
Manpower flyttar in i Uarda 6.
Manpower flyttar in i Uarda 6. Bild: Novier

Manpower flyttar in hos Union Investment i Arenastaden

Uthyrning Novier har hyrt ut kontor till Manpower om 2 165 kvadratmeter på Evenemangsgatan 21 i Solna, inom ramen för förvaltnings- och uthyrningsuppdraget för Union Investment.
Publicerad den 21 Juni 2023

Manpower flyttar sin verksamhet till fastigheten Uarda 6 i Arenastaden, intill Friends arena och Westfield Mall of Scandinavia, vid årsskiftet 2023/2024.
– Vi är alla mycket förväntansfulla och vi ser våra nya lokaler som nästa steg i Manpowers spännande resa. Här kommer vi få helt ändamålsenliga lokaler med närhet till utmärkta kommunikationer och service, så det blev ett självklart val att etablera verksamheten i Arenastaden. Vi ser fram emot att välkomna både medarbetare och gäster till vårt nya kontor på Evenemangsgatan 21, säger John Lemström, Head of Real Estate & Procurement för Manpower Group.

Fastigheten ingår i det förvaltnings- och uthyrningsuppdrag Novier har för Union Investment.
– Det är med stor glädje vi välkomnar hyresgästen Manpower till oss. Vi ser fram mot ett bra och långsiktigt samarbete, säger Sandra Busch, Asset Manager Tenant Relations på Union Investment.
– Vi är mycket glada över att Manpower väljer att etablera sig i denna fina fastighet. Läget och lokalen tror vi kommer att passa dem mycket bra, där närhet och ett brett utbud av service och inte minst skräddarsydda lokaler betyder mycket för dem. Varmt välkomna till Arenastaden, säger Fredrik Lindén, Head of Leasing Property Asset Management på Novier.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Novier på Branschguiden

Novier är en helhetsrådgivare inom fastigheter, från värdering till förvaltning. Vi kallar det 360 Real Estate Advisors. Med hunger för innovativa lösningar, lyhördhet för våra kunders affärer och stort engagemang skapar vi värde för både våra hyresgäster och våra kunders investeringar. Vi arbetar nära och är personliga. Med oss får du en partner som både tänker stort för framtiden och får saker att hända i vardagen.

Läs mer om Novier på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners Q1-rapport visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnetto som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige