Image

Lundbergs hyr ut hel fastighet i Norrköping

Uthyrning Fastighets AB L E Lundberg har tecknat ett hyresavtal med Almroths Express & Åkeri AB som innebär att Almroths hyr hela fastigheten Kromen 3 på Koppargatan i Norrköping.
Publicerad den 12 December 2011
Annons
Image
Roger Ekström. Foto: Göran Billeson. Bild: Göran Billeson
Roger Ekström. Foto: Göran Billeson.

Kromen 3 är en drygt 10 000 kvadratmeter stor industri- och lagerfastighet på Ingelsta, med närhet till stora trafikleder.
- Det är mycket glädjande att en lokal aktör växer och väljer att flytta sin verksamhet till oss. Almroths har länge varit leverantör till oss och det är glädjande att nu få hälsa dem välkomna som hyresgäster, säger Roger Ekström, vice vd i Fastighets AB L E Lundberg.
- Vi expanderar och har nu mer är 16 000 kvadratmeter lageryta i Norrköping. Fastigheten på Koppargatan har ett centralt logistikläge och ger oss möjlighet att ytterligare effektivisera vår verksamhet för kreativ service och logistik, samt få en bättre närhet till våra kunder. I fastigheten får vi även mer och bättre ytor för våra medarbetare både vad gäller produktion och administration, säger Carl Svensson, vd på Almroths Express & Åkeri AB.

Avtalet löper på tio år och inflyttning i hela fastigheten sker 1 juni 2012, men del av verksamheten flyttar in redan december 2011.

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Ett år av saknad – så förvaltar Utopia arvet efter Emma Jonsteg

Bolag Den 29:e februari 2020 somnade Emma Jonsteg in efter en längre tids kamp mot cancer. Hon lämnade ett stort tomrum efter sig i arkitekt-Sverige men hennes ande lever fortsatt vidare hos Utopia. Mattias Litström, kreativt ansvarig och medgrundare av Utopia Arkitekter, berättar om sin vän och kollega, sorgen efter hennes bortgång och om arbetet med att förvalta arvet efter henne. – Emma är en ytterst levande figur även fast hon är borta, säger han.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY