Image
Åkermyntan är nu fullt uthyrd.
Åkermyntan är nu fullt uthyrd. Bild: Novi Real Estate

Fullt uthyrt i Åkermyntan Centrum

Uthyrning Novi Real Estate har tillsammans med Artmax fyllt Åkermyntan centrum i fastigheten Åkermyntan 9 i Hässelby. Centrumet som invigdes av Olof Palme 1977 är Hässelby Villastads egna lokala centrum för dagliga ärenden och service. Artmax förvärvade fastigheten från Citycon under 2018.
Publicerad den 21 April 2020
Annons
Image

Novi Real Estate har på uppdrag av Artmax hyrt ut vakanta butiksytor i Åkermyntan Centrum. Imix hyr sista vakanta ytan som medför att Åkermyntan Centrum nu blir fullt uthyrd. I fastigheten finns förutom konditori, frisör och träningsanläggning även hyresgäster som Ica, Lidl, Fastighetsbyrån och Apoteksgruppen.

– Det är kul att Imix nu öppnar i Åkermyntan och därmed kompletterar det breda utbud av butiker och verksamheter i centrumet. Imix arbetar med starka och välkända varumärken för att säkerställa bästa möjliga kvalité gentemot kund. En butik där kunden ska kunna hitta det mesta under ett och samma tak. Imix kommer att slå upp sina portar den 1 juni, säger Fredrik Lindén, uthyrningschef på Novi Real Estate.

– Det är toppen att Åkermyntan nu är fullt uthyrd och det goda samarbetet med Novi har lett till en bra mix av butiker och verksamheter i Åkermyntan! Lokala centrum som Åkermyntan har en viktig samhällsfunktion att fylla, säger Andreas Wik, Asset Management Director på Artmax AB.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Novi Real Estate på Branschguiden

Novi Real Estate erbjuder tjänster inom externförvaltning av fastigheter. Vi är en aktör med stabila och finansiellt starka ägare tillför kompetens och kunskap till branschen. Våra ägare och partners har lång erfarenhet av att utveckla uppdrag, organisationer och bolag. Novi Real Estate är en långsiktig och konkurrenskraftig aktör på förvaltningsmarknaden.
Novi är latin för ny, och det passar oss. Vi vill vara nytänkande och nyskapande. Även loggan står för nyskapande – en symbol för att vi inte följer ett utstakat spår utan kan och vågar bryta ny mark.
Vi förvalt...

Läs mer om Novi Real Estate på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Boverket om investeringsstöden: "Ser inte vilka syften som uppnås med det här"

Bostäder Boverket bekräftar den mörka bild för utvecklare med investeringsstöd utanför storstadsregionerna som målades upp på Fastighetssverige i fredags, efter regeringens senaste ändring.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY