Image
Lägger fokus på vd-bytet istället.
Lägger fokus på vd-bytet istället. Bild: Istock

Fastator pausar sökandet efter ny CFO

Karriär Som tidigare pressmeddelats den 23 augusti har Fastators CFO, Christoffer Strömbäck, sagt upp sin anställning för att bli chef för investerarrelationer och Corporate Finance på Castellum. Sökandet efter hans ersättare inleddes omgående skriver Fastator i ett pressmeddelande nu. Med anledning av de förestående helgerna har parterna kommit överens om att Christoffer Strömbäcks sista arbetsdag ska vara den 22 december.
Publicerad den 20 December 2023
Christoffer Strömbäck. Bild: Castellum
Christoffer Strömbäck.

I början av december så meddelade också Fastator att Joachim Kuylenstierna lämnat sin post som vd i bolaget. I samband med hans avgång har styrelsen fattat beslut om att tillsätta Björn Rosengren, nuvarande styrelseordförande, som tillförordnad vd tills en mer permanent lösning finns på plats.

Fastator har även gjort en strategisk genomlysning av nuvarande organisation och beslutat att outsourca ekonomifunktionen. Övergången beräknas ske sömlöst under januari månad. Fastator kommer därefter att köpa in ekonomitjänster externt. På grund av omorganisationen och det förestående vd-bytet har sökandet efter en ny CFO pausats.

– Jag vill passa på att tacka Christoffer för ett mycket gott samarbete och önskar honom all lycka till i sin fortsatta karriär, kommenterar Björn Rosengren, tf vd Fastator.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Fastator på Branschguiden

Som det enda fastighetsnischade investmentbolaget på aktiemarknaden ger Fastator investerare och sparare en unik tillgång till fastighetssektorn som investeringsobjekt. Vårt spektrum av fastighetsrelaterade verksamheter skapar en bred portfölj, där investerare får möjligheten att exponeras mot flera olika delsegment på fastighetsmarknaden och samtidigt ta del av värdeutvecklingen i sektorn som helhet.
Fastators affärsidé är att bygga värde genom att starta och initialt driva bolag inom fastighetsrelaterade segment där vi ser goda tillväxtmöjligheter. Vi tar ett aktivt ägarska...

Läs mer om Fastator på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Bilderna bakom kulisserna: Så ska legendarisk rockklubb bli galen golfklubb på 1 000 kvadrat

Uthyrning Olle Frandsen, en av grundarna till Underground Golf Club, möter upp på Fastighetssveriges reporter i den legendariska rockkonsertlokalen på Kaserntorget, mitt i den centrala smeten av Göteborg. Om en kort tid är det dock galen golf som ska fylla den 1 000 kvadratmeter stora lokalen. – Självklart ska vi behålla Sticky Fingers-skylten på något sätt, säger han.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige