Image

Diligentia hyr ut i Sundbyberg

Uthyrning Affärsresebyrån Ticket Biz lämnar Solna Business Park och flyttar i mars 2015 in i Diligentias lokaler på Esplanaden i Sundbyberg.
Publicerad den 25 November 2014
Ticket Bliz flyttar i mars 2015 in i Diligentias lokaler i Sundbyberg. Bild: Diligentia
Ticket Bliz flyttar i mars 2015 in i Diligentias lokaler i Sundbyberg.

Ticket Bliz kommer att hyra 1 136 kvadratmeter och flytten berör cirka 90 medarbetare.

Ticket Biz är en affärsresebyrå med helhetslösningar för resor och möten och finns representerade i Sverige och Norge genom egna kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås, Sandviken och Oslo.

- Lokalerna passar vår verksamhet utmärkt. De har en bra planlösning och läget högst upp i huset ger oss ljusa och fina ytor. Vårt nya kontor ligger dessutom i ett spännande område som är under utveckling och erbjuder goda kommunikationer så som pendeltåg, tunnelbana och spårvagn. Närheten till grönområden, promenadstråk vid Bällstaån och närservice gör vår nya adress än mer attraktiv, säger Thomas Ådén, vd, Ticket Biz.

Fastigheten har totalt 24 500 kvadratmeter kontor och Diligentias femårskontrakt med Ticket Biz innebär ytterligare ett trevligt nytillskott till området och till vad som är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Esplanaden 3C inhyste en gång i tiden Max Siverts Kabelfabrik.

- Sundbyberg är ett område där det just nu händer väldigt mycket och vi ser ett ökat intresse för kontorslokaler. Vi hälsar Ticket Biz varmt välkomna, säger Markus Pfister, Fastighetschef Kontor, Diligentia.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Teknologi måste tjäna ett syfte om Omid Noghabai ska satsa

Bolag Han har grundat flertalet bolag inom fastighetsbranschen och enligt honom själv vill han modernisera branschen från grunden. Samtidigt är Omid Noghabai tydlig med hur han ser på digitaliseringsarbetet: – Det ska vara koncept som gör att man som fastighetsägare faktiskt sparar pengar. Då kommer jag att investera i det.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige