Image
Corems fastighet Stjärnan 16 på Vattengränden i Norrköping.
Corems fastighet Stjärnan 16 på Vattengränden i Norrköping. Bild: Corem

Corem hyr ut till Region Östergötland

Uthyrning Kontaktcenter för barn och ungdomars psykiska hälsa är sedan den 15 november hyresgäst i Corems fastighet Stjärnan 16 på Vattengränden i Norrköping.
Publicerad den 6 December 2023

Region Östergötlands nystartade verksamhet, En väg in, erbjuder en samtalslinje för barn, ungdomar och vårdnadshavare dit man kan vända sig för en första kontakt om psykisk hälsa, oberoende av var i länet man bor. Hyresavtalet omfattar 387 kvadratmeter och kontraktstiden är fem år.
– Vi är glada över att ha hittat de här lokalerna i ett bra läge med strategisk placering nära centralstationen. Med de anpassningar som gjorts lämpar de sig bra för vår viktiga stödverksamhet, säger Ewa Danlycke, psykolog och enhetschef på En Väg in.
– Vi är stolta och glada över att kunna erbjuda lämpliga lokaler till en så värdeskapande verksamhet som En väg in. Inför inflyttningen kompletterade vi undertaket i lokalen för att dämpa ljudbilden och på så sätt möjliggöra en bättre arbetsmiljö för samtalsverksamheten. Även allmänbelysningen har bytts ut mot ny LED i syfte att minska lokalens energiförbrukning, säger Veronika Björling, kommersiell fastighetsförvaltare på Corem.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Corem Property Group på Branschguiden

Corem har sedan starten 2007 förvärvat, förvaltat och förädlat kommersiella fastigheter i Sverige och Danmark. Vi har ett långsiktigt perspektiv i allt vi gör och förvaltar fastigheterna med egen personal med målet att vara en riktigt bra affärspartner, med närhet till våra hyresgäster.

Genom 2021 års förvärv av Klövern kompletterades Corems bestånd av fastigheter för citynära logistik med Klöverns bredare fastighetsbestånd med tonvikt på kontor. Tillsammans är vi nu ett av Nordens ledande fastighetsbolag, med ett brett utbud av kommersiella lokaler och fortsatt foku...

Läs mer om Corem Property Group på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Så ställer sig NCC till planerna på Oceanas återuppbyggnad

Bolag För en vecka sedan slog drömmarna om en vattenpark i Göteborg till sommaren i spillror. En brand bröt ut i Lisebergs kommande satsning Oceana, där NCC stod för uppbyggnaden. Nu finns beslut från Lisebergs styrelse att ur askan på nytt låta uppföra den över 13 000 kvadratmeter stora byggnaden.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige