Image
Göteborg.
Göteborg. Bild: Istock

Castellum hyr ut 1 255 kvadratmeter kontor i centrala Göteborg

Uthyrning Omegapoint flyttar in på 1 255 kvadratmeter i Castellums fastighet på Östra Hamngatan 16 i Göteborg.
Publicerad den 20 Februari 2024

Omegapoint, som är ett av marknadens ledande konsultbolag inom cybersäker digital transformation, flyttar sitt kontor till nya lokaler i Göteborg. Ny adress blir Östra Hamngatan 16 i Nordstan som ägs av Castellum. Omegapoint planerar inflyttning i december 2024.

CBRE har förmedlat uthyrningen åt Castellum.
– Vi tackar alla inblandade för ett lyckat samarbete. Vi är glada över att ha fått förtroendet att bistå Castellum att förmedla dessa fantastiska lokaler. Fastigheten håller en mycket hög kvalitét och ligger i ett premium läge i Göteborg med enastående kommunikationer. Det ger Omegapoint de bästa förutsättningarna för att bedriva en effektiv verksamhet, säger Michaela Capkova, Associate Director, Investor Leasing på CBRE.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

CBRE Sweden på Branschguiden

På CBRE är vår passion att leverera marknadsledande fastighetsrådgivning som gör det möjligt för våra kunder att blomstra – i hela världen.

CBRE Group Inc. är världens största företag inom fastighetsrådgivning med huvudkontor i Los Angeles, USA. Företaget har runt 80 000 anställda och fler än 450 kontor som stödjer fastighetsägare, investerare samt hyresgäster över hela världen.

CBRE i Sverige erbjuder strategisk rådgivning inom – fastighetstransaktioner, hyresgästrepresentation, förvaltning, uthyrning och utveckling, samt värdering. Vi arbetar även med res...

Läs mer om CBRE Sweden på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Bilderna bakom kulisserna: Så ska legendarisk rockklubb bli galen golfklubb på 1 000 kvadrat

Uthyrning Olle Frandsen, en av grundarna till Underground Golf Club, möter upp på Fastighetssveriges reporter i den legendariska rockkonsertlokalen på Kaserntorget, mitt i den centrala smeten av Göteborg. Om en kort tid är det dock galen golf som ska fylla den 1 000 kvadratmeter stora lokalen. – Självklart ska vi behålla Sticky Fingers-skylten på något sätt, säger han.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige