Image
Jonas Sundin, ny CFO på Arwidsro.
Jonas Sundin, ny CFO på Arwidsro. Bild: Arwidsro

Arwidsro rekryterar Jonas Sundin som CFO

Karriär Arwidsro fortsätter att växa och utökar ekonomiorganisationen med Jonas Sundin i rollen som CFO.
Publicerad den 8 April 2022

Jonas Sundin kommer närmast från rollen som Group Treasury på Magnolia Bostad AB och har mer än 20 års erfarenhet inom fastighetssektorn från bland annat SEB. Jonas Sundin har en Master från KTH inom fastighet och byggande och han tillträder tjänsten som CFO senast den 15 augusti 2022.

– Vi är verkligen glada över att välkomna Jonas till Arwidsro. I Jonas får vi en mycket kompetent kollega med erfarenhet från de viktigaste områdena inom fastighetsutveckling och finansiering. I sin karriär har han visat stor skicklighet inom strategi, investeringar, verksamhetsfrågor och finansiering. Han blir en viktig förstärkning till bolaget och ledningsgruppen, säger Peter Zonabend, vd Arwidsro.

- Andreas Lithander
andreas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Parkeringsytor i innerstaden blir kulturparker

Bygg/Arkitektur Attraktiv mark i innerstaden används ofta som parkeringsplats. Men vad händer när bilarna försvinner? Arkitektfirmorna har börjat drömma om hur de vill att staden ska se ut och taket är högt. Fastighetssverige har tittat på ett kontors dröm om en sådan parkeringsyta och fått en pratstund med vd:n om framtiden.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige