Image
Finalisterna i Årets Unga Fastighetskvinna 2022: Elina Lind Jörgensen, Sofia Malmsten och Nickie Excellie. Om två veckor stänger nomineringsfönstret till årets upplaga.
Finalisterna i Årets Unga Fastighetskvinna 2022: Elina Lind Jörgensen, Sofia Malmsten och Nickie Excellie. Om två veckor stänger nomineringsfönstret till årets upplaga. Bild: Axel Ohlsson

Årets Unga Fastighetskvinna – två veckor kvar att nominera

Fastighetskvinnan Om två veckor i dag, den 30 juni, stängs nomineringsfönstret för utmärkelsen Årets Unga Fastighetskvinna 2023. Missa inte att nominera din favorit till det prestigefyllda priset.
Publicerad den 16 Juni 2023

Utmärkelsen Årets Unga Fastighetskvinna går till en kvinna, max 35 år (född 1987 eller senare) som verkar i eller kring fastighetsbranschen. Vinnaren av Årets Unga Fastighetskvinna antar gärna utmaningar, är en god förebild och har förutsättningar att bli en framtida ledare inom branschen.

Förra året vann Sofia Malmsten, vd och grundare av Parametric Solutions utmärkelsen.

Jury i årets upplaga är förutom, ordföranden Kristina Alvendal och ledamot Biljana Pehrsson, även nytillträdda Johanna Skogestig som ersätter Caroline Arehult som lämnar sitt uppdrag i och med årets upplaga.

Efter den 30 juni går juryn igenom nomineringarna, kontaktar ett antal personer och utser tre finalister som bjuds in till seminariet Fastighetskvinnan på Grand Hotel den 14 september där prisutdelningen äger rum.

Du läser mer om utmärkelsen och de tidigare vinnarna på den här länken.
Och här kan du nominera din favorit – eller dig själv.
Sista dagen för nomineringar är den 30 juni.

Seminariet Fastighetskvinnan är branschens främsta inspirationsseminarium – ett affärsseminarium som gör skillnad och som lyfter fram förebilder och inspirerar. De allra flesta talarna är kvinnor – män medverkar på scen när det handlar om jämställdhet och mångfald. Men självklart är män även välkomna i publiken. Du kan redan nu anmäla dig till seminariet, det gör du här.

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetskvinnan 2023

Var: Grand Hotel, Stockholm (Spegelsalen)

När: 14 september, 09.00 - 16.00

Pris: 5995 kronor exkl. moms 

Du anmäler dig till seminariet här.

Ambitionen är Fastighetskvinnan ska vara det mest inspirerande fastighetsseminariet i Sverige, där framgångsrika förebilder lyfts fram i rätt sammanhang, vilket i förlängningen leder till en bredare och mer jämställd fastighetsbransch – ett affärsseminarium som gör skillnad!

Förutom klassiska business-punkter behandlar seminariet också mångfaldsfrågor i det svenska näringslivet, med fokus på fastighetsbranschen. Unikt för seminariet är att de allra flesta av talarna är kvinnor – manliga talare medverkar endast i punkterna som handlar om jämställdhet och mångfald.

Men Fastighetskvinnan är inte ett event som bara riktar sig till kvinnor. Det riktar sig till alla som vill nätverka, bli inspirerade och uppdaterade om trenderna på fastighetsmarknaden.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet? Kontakta:

Eddie Ekberg
0736 - 57 43 16
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com

Arrangörer:Partners:Se film från ett tidigare event här:

Mer från Fastighetssverige