Image
Den gamla Formalinfabriken på Nobelberget i Sickla.

BBQ-restaurang ny hyresgäst i Atrium Ljungbergs Sickla

Uthyrning Stadsdelen Sickla växer med fler bostäder, kontor, restauranger och handel. Nu är det klart att populära Brisket & Friends öppnar ny restaurang i den gamla Formalinfabriken på Nobelberget efter sommaren.


Stockholm Wood City.

Atrium Ljungberg skriver avtal med TL Bygg som inleder byggandet av Stockholm Wood City

Bygg/Arkitektur Byggentreprenören TL Bygg har nyligen tecknat avtal med Atrium Ljungberg om uppförandet av 80 bostadsrättslägenheter på Nobelberget i Sickla. Kvarter 7 blir det första kvarteret på Nobelberget som uppförs i trästomme och därmed startskottet för Stockholm Wood City.


Stockholm Wood City, visionsbild.

Atrium Ljungberg påbörjar nytt bostadskvarter på Nobelberget

Bygg/Arkitektur Atrium Ljungberg har fattat beslut om byggstart av nästa bostadskvarter på Nobelberget i Sickla. Det blir det fjärde kvarteret av totalt åtta och det första som kommer att uppföras i trä.


Nobelberget i Sickla kvarter två.

Andra kvarteret på Nobelberget slutsålt

Bostäder Atrium Ljungbergs andra bostadskvarter på Nobelberget i Sickla med 56 lägenheter är nu slutsålt. Bostäderna beräknas vara klara för inflyttning hösten 2022. Nästa kvarter säljstartas i höst och totalt planeras för cirka 500 bostäder på Nobelberget.


Lista: Här är fler industrier i omvandling

Lista Fastighetssverige listar sex andra industriområden som är på väg att bli stora bostadsområden – och en bubblare.


Atrium Ljungberg startar utveckling av Nobelberget

Bygg/Arkitektur Nobelberget i Sickla omvandlas till en ny stadsdel med bostäder, kreativa kontor och kultur. Detaljplanen, som nu vunnit laga kraft, möjliggör utveckling av 500 bostäder. Försäljningen av det första kvarteret om 68 bostäder inleds i höst.