Image
Betonmast Göteborg och AF Bygg Göteborg  går ihop.

Betonmast och AF går ihop i Göteborg

Bolag Betonmast Göteborg och AF Bygg Göteborg går samman och blir ett bolag under 2021.


Stuveriet.

Betonmast bygger kontor åt Stena Fastigheter

Bygg/Arkitektur Betonmast Göteborg har tecknat totalentreprenadavtal med Stena Fastigheter för byggnation av den nya kontorsfastigheten Stuveriet på Masthuggskajen. Ordersumman uppgår till cirka 190 miljoner kronor.


Tomaz Bodmark, vd för Betonmast Malmö.

Succé för Malmöetablering – så ska Betonmast fortsätta växa

Bolag Norska byggjätten Betonmast storsatsning i Malmö växer i raskt takt mot en omsättning på en halv miljard kronor. Områdeschefen Tomaz Bodmark berättar varför första året varit en sådan succé och hur marknaden i Skåne slår Göteborg och Stockholm på fingrarna.


Betonmast får bygguppdrag av LKF.

Betonmast får bygguppdrag av LKF i Lund

Bygg/Arkitektur Betonmast Malmö har fått i uppdrag av Lunds Kommuns Fastighets AB att bygga bostads- och kontorsprojektet Skymningen i nordvästra Lund. Ordervärdet ligger på drygt 138 miljoner kronor.


AF Gruppen förvärvar Betonmast tillsammans med ledningen i Betonmast. Morten Grongstad, koncernchef för AF Gruppen, och Jørgen Evensen, vd för Betonmast.

AF Gruppen köper Betonmast

Bolag AF Gruppen ASA har, via Betonmast Holding AS, ett företag som ägs till 66 procent av AF Gruppen och till 34procent av ledningen och tidigare aktieägare i Betonmast, ingått avtal med styrelsen i Betonmast Hæhre AS om köp av 100 procent av aktierna i Betonmast AS.


Betonmast får byggorder av Vasakronan i Stockholm.

Betonmast får order av Vasakronan

Bygg/Arkitektur Betonmast Stockholm har skrivit avtal med Vasakronan om renovering och tillbyggnad av nya Rosteriet på Liljeholmen. Totalentreprenaden är värd 35 miljoner kronor.


Framtiden tecknar avtal med Betonmast

Bolag Framtiden Byggutveckling har gett entreprenören Betonmast Göteborg uppdraget att bygga 75 hyreslägenheter i en utförandeentreprenad.


Betonmast bygger för Vallkärra i Lund.

Betonmast får bygguppdrag i Lund

Bygg/Arkitektur Betonmast Malmö har tilldelats ett projekt i centrala Lund, i anrika Kulturkvadranten – 19 bostadsrätter samt källargarage med halvautomatisk bilhantering.


Norska bolagen går ihop och gör storsatsning i Sverige

Bolag Betonmast och norska Hære Isachsen-gruppen fusioneras. Efter fusionen kommer bolaget bli ett av de största bygg- och anläggningsföretagen i Norge med över 2 200 anställda och en omsättning för 2017 på omkring nio miljarder norska kronor – nu vill man växa även i Sverige.


Nystartade Betonmast har fått sina två första uppdrag, bland annat byggnationen av Torshallen.

Nystartade Betonmasts första uppdrag

Bygg/Arkitektur Det nystartade entreprenadbolaget Betonmast har fått sina två första uppdrag värda tillsammans cirka 94 miljoner kronor.