Image

Stora Proptechdagen - 17 April 2024

Trenderna inom digitalisering och framtidens fastighetsförvaltning

Onsdag 17 april 2024

Proptech-utvecklingen formar just nu ett helt nytt landskap för fastighetsbranschens framtid. Ny teknik medför nya möjligheter. Smarta lösningar kan leda till stora besparingar och mindre klimatavtryck. På Stora Proptechdagen uppdaterar du dig om trenderna inom digitalisering och framtidens fastighetsförvaltning.


Planima

Partnerlogo

Planima är det enkla planeringsverktyget som ger dig stenkoll på fastigheternas status och underhållsbehov på både kort och lång sikt. Det kvittar hur många eller vilken typ av byggnader du har - med Planima kommer du snabbt igång med proaktivt och kostnadseffektivt underhåll.


Jens Björk, vd

Hogia

Partnerlogo

Med fastighetssystemet Hogia DinHyresvärd förändrar vi fastighetsbranschen och erbjuder ett helt nytt sätt att äga och förvalta fastigheter. Hogia löser dina utmaningar genom automatiserade funktioner, innovativa lösningar och användarvänlighet. Få bättre överblick samtidigt som du sparar tid och pengar. DinHyresvärd är molnbaserat och alla funktioner är tillgängliga i mobilen. Systemet är smidigt, kraftfullt och passar för både stora och små verksamheter.


Mikaela Falk, verksamhetschef Hogia Fastighet

Vitec Fastighet

Partnerlogo

Vitec Fastighet är ett långsiktigt, lönsamt bolag med drygt 150 anställda på kontor på 11 orter i landet. Vi är en pålitlig partner som sedan starten -85 har utvecklat innovativa produkter till fastighetsbranschen med egen personal som brinner för det vi gör. Vårt affärssystem har fullt systemstöd för Uthyrning, Ekonomi, Teknisk förvaltning, Energi & hållbarhet och Analys.


Karin Liiw, marknadschef och partneransvarig

Bravida

Partnerlogo

Bravida är Nordens ledande leverantör av service och installation av alla tekniska funktioner i en fastighet. Genom att underhålla, uppgradera och digitalisera fastigheter kan vi sänka energiförbrukningen och skapa lösningar som ger minsta möjliga klimatavtryck. Hos Bravida får du en partner som tar ansvar för den totala driften genom fastighetens hela livscykel. Vi skapar välfungerande och energieffektiva miljöer där människor kan verka och leva hållbart.


Marie Agélii, marknadschef, Bravida Sverige

Norept

Partnerlogo

Norept digitaliserar verktyg från tidiga skeden med behovs- och kapacitetsanalyser av lokalbehov vidare till förvaltningsskedet inom fastighetsbranschen. Bolaget grundades i december 2022 och har idag lanserat två digitala verktyg Novisa och Nocapo. Novisa (Nordic Visualisation Analysis) är en applikation för digital lokalförsörjningsplanering och Nocapo (Nordic Calculation Property Operation) är ett verktyg för driftkalkyl av löpande kostnader avseende tillsyn, skötsel och behov av byggnader, installationer, utemiljö och lokalvård.


Lena Wilton, vd

Stora Proptechdagen

Var: Epicenter, Stockholm

När: Onsdag 17 april, 09.00 – 16.00 (registrering och frukostmingel från 08.15).

Pris: 5995 kronor exkl. moms
(Grupprabatt: Anmäl tre och betala för två – ange koden "3 för 2" i rutan Kampanjkod vid anmälan.)

Du anmäler dig till seminariet här. 

Proptech-utvecklingen formar just nu ett helt nytt landskap för fastighetsbranschens framtid. Ny teknik medför nya möjligheter. Smarta lösningar kan leda till stora besparingar och mindre klimatavtryck.
På Stora Proptechdagen uppdaterar du dig om trenderna inom digitalisering och framtidens fastighetsförvaltning.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com

Arrangörer:

Partners: