Image

Stora Proptechdagen - 17 April 2024

Trenderna inom digitalisering och framtidens fastighetsförvaltning

Onsdag 17 april 2024

Proptech-utvecklingen formar just nu ett helt nytt landskap för fastighetsbranschens framtid. Ny teknik medför nya möjligheter. Smarta lösningar kan leda till stora besparingar och mindre klimatavtryck. På Stora Proptechdagen uppdaterar du dig om trenderna inom digitalisering och framtidens fastighetsförvaltning.


Beata Wickbom, moderator

Beata Wickbom, moderator

Beata Wickbom är moderator, talare och specialist inom digital innovation, sociala medier och marknadsföring för att nämna något. Hon har närmare 25 års erfarenhet som rådgivare till företag och organisationer kring digital strategi och innovation, samt är grundare av plattformen HejDigitalt! 
Christoffer Börjesson, expertkommentator

Christoffer Börjesson, expertkommentator

Christoffer Börjesson är Head of Digital Accelerator på Newsec. Han har tidigare varit Digital Officer på Fastighetsägarna samt produktchef på KTC Control. Han har efter utbildning på Chalmers erfarenhet av teknikföretag inom IT-infrastruktur i fastigheter och har drivit frågor runt digitalisering, internet of things och IT-säkerhet i fastighetsbranschen. Christoffer Börjesson har en bred kompetens inom frågor kopplat till digitalisering, internet of things och IT-säkerhet i fastighetsbranschen. Sedan drygt två år har han jobbat med dessa frågor åt Newsec, efter en bakgrund hos Fastighetsägarna. 2024 är han expertkommentator på Stora Proptechdagen.
Nina Rapp

Nina Rapp

Sedan 2013 har Nina Rapp jobbat på Microsoft, globalt så väl som i Sverige. Sedan 2022 leder hon affärsområdet Modern Work med fokus på Microsofts framtida arbetsplatsstrategi Det Nya Arbetslivet.
Omid Noghabai

Omid Noghabai

Östgötasonen Omid Noghabai har de senaste åren varit med och grundat flertalet bolag inom fastighetsbranschen. Enligt Omid själv vill han modernisera branschen från grunden genom att gå från brunt till grönt och med tydliga inslag av proptech.
Ulrica Holmgren

Ulrica Holmgren

Ulrica Holmgren tillträdde som CDO på Newsec i maj 2023, efter att ha anslutit från rollen som CIO på Länsförsäkringar. Holmgren brinner för att digitalisera för ökad kund- och samhällsnytta och hoppas kunna bidra till en accelererad omställning mot en digital och klimatsmart fastighetsbransch
Siamak Khodayari

Siamak Khodayari

Siamak Khodayari är grundare av Proxent Consulting och hjälper bolag inom bygg- och fastighetsbranschen att skapa nya digitala affärsmöjligheter och tillväxt. Bland annat i rollen som CTO på Netblocks. Han har tidigare jobbat som CTO på Riksbyggen.
Ulrika Lindmark

Ulrika Lindmark

Ulrika Lindmark är chef för Newsecs värderings-och analysenhet i Sverige och jobbar med att utveckla och stärka Newsecs erbjudande inom värdering och strategisk rådgivning. Hon har arbetat på Newsec sedan 2007 och kommer tidigare från Handelsbanken och Stadshypotek AB. 
Marcus Widén

Marcus Widén

Marcus Widén är sedan våren 2019 makroekonom på SEB. Han var dessförinnan kansliråd på Finansdepartementet och har även innehaft rollen Vice President på Barclays Investment Bank med placering i London. Tidigare har Marcus Widén även varit verksam som ekonom på Konjunkturinstitutet samt Byrådirektör på SCB.
Daniel Aldstam

Daniel Aldstam

Daniel Aldstam är sedan 2019 koncernsäkerhetschef på GlobalConnect. GlobalConnect är en av de ledande leverantörerna av digital infrastruktur och datakommunikation i Norden och transporterar mer än häften av all datatrafik till och från Norden. Han har tidigare haft ansvar för den digitala säkerheten på Telia.
Sandra Jonsson

Sandra Jonsson

Sandra Jonsson är sedan i februari 2021 Chef Teknik & Utveckling på koncern-nivå på Vasakronan. Hon hade dessförinnan samma roll fast i regionerna Stockholm och Uppsala. Hon jobbade dessförinnan som Operations Manager på Schneider Electric och har även haft liknande positioner på TAC och SMS Smart Media Solutions, bland annat.

Per Dixon

Per Dixon

Per Dixon är vd på Vitec Fastighet sedan 2023. Innan dess hade han ansvar för bolagets produktavdelning.
Lisa Anger

Lisa Anger

Lisa Anger är CDO på Semrén & Månsson sedan 2022. Innan dess var hon Director of PropTech and Digital Strategy på Croisette Real Estate Partner. Hon har tidigare arbetat på bland annat AFRY som Head of Digitalisation and Leadership, samt Sweco Architects. Lisa är medlem i MERC Talangnätverk och styrelseledamot i Tosocial.
Stefan Sandström

Stefan Sandström

Stefan Sandström har mångårig erfarenhet från seniora roller inom bland annat affärsutveckling av automationslösningar och kritisk infrastruktur från Schneider Electric, Bravida samt IT-branschen.
Lena Wilton

Lena Wilton

Lena Wilton är vd på Norept, där hon jobbat sedan 2022. Hon har tidigare haft ansvar för försäljning på Duston och Link Mobility Sweden. 
Jens Björk

Jens Björk

Jens Björk är vd och medgrundare av Planima som startade 2015 — ett proptech-bolag som helt självfinansierat etablerat sig som en ledande aktör inom sin nisch. Jens har en civilingenjörsutbildning från Chalmers inom IT och har ett brinnande intresse för att bygga och ta produkter till marknaden. Jens är en stark förespråkare av proptech, där han bland annat tagit framproptechkartan.sesom ett initiativ att åskådliggöra proptech-scenen i Sverige.
Mikael Svensson

Mikael Svensson

Mikael Svensson har mångårig erfarenhet från fastighetsbranschen rekryterades till Hogia 2022, som en del i satsningen att bli den marknadsledande leverantören på fastighetsmarknaden.

Stora Proptechdagen

Var: Epicenter, Stockholm

När: Onsdag 17 april, 09.00 – 16.00 (registrering och frukostmingel från 08.15).

Pris: 5995 kronor exkl. moms
(Grupprabatt: Anmäl tre och betala för två – ange koden "3 för 2" i rutan Kampanjkod vid anmälan.)

Du anmäler dig till seminariet här. 

Proptech-utvecklingen formar just nu ett helt nytt landskap för fastighetsbranschens framtid. Ny teknik medför nya möjligheter. Smarta lösningar kan leda till stora besparingar och mindre klimatavtryck.
På Stora Proptechdagen uppdaterar du dig om trenderna inom digitalisering och framtidens fastighetsförvaltning.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com

Arrangörer:

Partners: