Image

Stora Mälardagen - 19 maj 2022

Årets mötesplats med fokus på Mälardalsregionen!

19 maj 2022

Stora Mälardagen är ett högaktuellt fast­ighetsseminarium som belyser regionens bästa affärsmöjligheter, levererar en nationell utblick samt ger dig verktygen att fatta rätt beslut i framtiden. Dagen är fylld av analys, inspiration och nätverkande.


I dag stänger anmälan till torsdagens Stora Mälardagen på Elite Stora Hotellet i Örebro.

Stora Mälardagen: Allt om marknaden i Mälardalen – anmälan stänger i dag

Stora Mälardagen Den 19 maj är det dags för Branschens mötesplats i Mälardalen. Det blir en heldag med fokus på marknaderna i Örebro, Västerås och Eskilstuna. Anmälan stänger i dag fredag – säkra din plats nu!Anna Graaf, Anna K Johansson och Christian Wictorin.

Stora Mälardagen: Fokus på de stora frågorna proptech, hållbarhet och framtiden för retail

Stora Mälardagen Den 19 maj är det dags för Branschens mötesplats i Mälardalen. Det blir en heldag med fokus på marknaderna i Örebro, Västerås och Eskilstuna. Ett stort fokus under dagen kommer att handla om de stora megatrenderna proptech och hållbarhet samt framtiden för retail. Anmälan stänger i övermorgon fredag – säkra din plats i dag!


Lennart Weiss pratar om den bostadspolitiska framtiden på Stora Mälardagen nästa torsdag den 19 maj på Elite Stora Hotellet i Örebro.

Stora Mälardagen: Weiss om bostadspolitiken efter valet

Stora Mälardagen Den 19 maj är det dags för Branschens mötesplats i Mälardalen. Det blir en heldag med fokus på marknaderna i Örebro, Västerås och Eskilstuna. I en av punkterna under dagen får vi lyssna till Lennart Weiss, kommersiell direktör på Veidekke, på temat det bostadspolitiska läget efter valet.Eva Lilja.

Stora Mälardagen: Den nya svenska industrin – Northvolts betydelse för Västerås

Stora Mälardagen Den 19 maj är det dags för Branschens mötesplats i Mälardalen. Det blir en heldag med fokus på marknaderna i Örebro, Västerås och Eskilstuna. I en av punkterna under dagen får vi lyssna till Eva Lilja, näringslivsdirektör i Västerås, på temat Northvolts betydelse för Västerås.


Göran Dahlén, Jeanette Berggren, John Johansson och Per Johan Behrn diskuterar utmaningar och möjligheter i Örebro på Stora Mälardagen den 19 maj.

Stora Mälardagen: Fokus på framtida möjligheter i Örebro

Stora Mälardagen Den 19 maj är det dags för Branschens mötesplats i Mälardalen. Det blir en heldag med fokus på marknaderna i Örebro, Västerås och Eskilstuna. I en av punkterna under dagen får vi möte ledande aktörer inom politik, näringsliv och samhällsbyggnad när de diskuterar Örebros framtid? Hur ser utmaningarna och möjligheterna ut och har ska de hanteras?Lennart Weiss, Luis Gemzell och Maryrose David står för ett antal tunga analyser på Stora Mälardagen den 19 maj på Elite Stora Hotellet i Örebro.

Stora Mälardagen: Tunga analyser inleder dagen

Stora Mälardagen Den 19 maj är det dags för Branschens mötesplats i Mälardalen. Det blir en heldag med fokus på marknaderna i Örebro, Västerås och Eskilstuna. Dagen inleds med en trio tunga analyser med fokus på makroekonomi, omvärldsläge, marknadens olika segment och bostadspolitiken efter valet.


Här på Elite Stora Hotellet i Örebro arrangeras Stora Mälardagen den 19 maj.

Stora Mälardagen: Notera 19 maj i kalendern!

Stora Mälardagen Den 19 maj är det dags för Branschens mötesplats i Mälardalen. Det blir en heldag med fokus på marknaderna i Örebro, Västerås och Eskilstuna.Stora Mälardagen 2022

Var: Elite Stora Hotellet, Örebro

När: 19 maj 09.00 - 16.00 (registrering och frukostmingel från 8.15)

Pris: 5495 kronor exkl. moms (fysiskt deltagande)
4995 kronor exkl. moms (digitalt deltagande)


Du anmäler dig till seminariet här.

Stora Mälardagen är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtiden i Mälardalsregionen med tonvikt på Örebro, Västerås och Eskilstuna. 

Under seminariet avhandlas ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden (stadsutveckling, kontorshyresmarknad, transaktionsmarknad m.m.) som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Fastighetssverige och lokalnytt.se arrangerar årligen ett stort antal seminarier med fokus på den kommersiella bygg- och fastighetsmarknaden.


Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:
Eddie Ekberg
0736-574316
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Nicklas Tollesson
0705-841402
nicklas.tollesson@fastighetssverige.se
 


Arrangörer:

Partners: