Image

Stora Mälardagen - 19 maj 2022

Årets mötesplats med fokus på Mälardalsregionen!

19 maj 2022

Stora Mälardagen är ett högaktuellt fast­ighetsseminarium som belyser regionens bästa affärsmöjligheter, levererar en nationell utblick samt ger dig verktygen att fatta rätt beslut i framtiden. Dagen är fylld av analys, inspiration och nätverkande.


Medverkande Stora Mälardagen 2022
Marianne Olsson

Marianne Olsson

Marianne Olsson är managementkonsulten som brinner för fastighetsbranschens utmaningar. Hon är en populär och flitigt anlitad moderator med tonvikt på samhällsbyggnad. Hon har också skrivit tio böcker om gig-ekonomi, arbetsmarknad, frilansliv, PR, kommunikation och sälj.

Eddie Ekberg

Eddie Ekberg

Eddie Ekberg är sedan 2004 chefredaktör på Fastighetssverige, lokalnytt.se och Nordic Property News.
Jeanette Berggren

Jeanette Berggren

Jeanette Berggren är sedan augusti 2015 vd på Örebroporten, ett helägt kommunalt fastighetsbolag. Hon har tidigare varit vd på Karlskogahem och Norabostäder samt varit vd för Svenska Stadskärnor. Jeanette Berggren har också skrivit boken Utveckla din stad.

Maryrose David

Maryrose David

Maryrose David är Head of Research på Savills Sweden. Hon har en civilingenjörsutbildning inom samhällsbyggnad med masterinriktning på Real Estate and Construction Management från KTH.


Lennart Weiss

Lennart Weiss

Lennart Weiss är kommersiell direktör och talesperson på Veidekke där han har en övergripande roll inom Sverigeverksamheten med fokus på utveckling av varumärket och affärsstrategier. Han har en politisk karriär i bagaget (S) med uppdrag inom regeringskansliet och Stockholms läns landsting. Han var tidigare vd för NAI Svefa och dessförinnan verksam inom HSB Sverige.
Anna Graaf

Anna Graaf

Anna Graaf är sedan 2012 hållarhetschef på White Arkitekter. Hon är civilingenjör från Chalmers och har lång erfarenhet av att driva och samordna miljö- och hållbarhetsfrågor i såväl byggprojekt som stadsplanering. Anna Graaf är även styrelseledamot i NMC, Nätverket för Hållbart Näringsliv och har varit finalist i ”Sveriges bästa Hållbarhetschef” både 2016 och 2020. Anna Graaf är moderator för spår Hållbarhet på Lokalmarknadsdagen.
John Johansson

John Johansson

John Johansson (S) är kommunstyrelsens ordförande i Örebro sedan i oktober 2021. Han var dessförinnan kommunalråd och politisk sekreterare i Örebro. Han har även Valkretsombudsman för Socialdemokraterna i Örebro. Mellan 2005 och 2011 var John Johansson ledarskribent på Karlskoga-Kuriren.
John Johansson har en kandidatexamen i Statskunskap från Örebro Universitet.
Staffan Jansson

Staffan Jansson

Staffan Jansson (S) är kommunstyrelsens ordförande i Västerås. Han är också 1:e vice ordförande i fastighetsnämnden, ordförande i Västerås Stadshus AB och ordförande VAFAB.


Sarita Hotti

Sarita Hotti

Sara Hotti (S) är kommunalråd i Eskilstuna kommun. Bland en rad tunga uppdrag märks ordförandeposten i Stadsbyggnadsnämnden.
Sarita Hotti har en masterexamen i ekonomi från Mälardalens universitet. 
Robert Brånn

Robert Brånn

Robert Brånn är sedan i september 2021 bygg- och fastighetsutvecklingschef på Eskilstuna Kommunfastigheter, Kfast. Innan dess var han fastighetschef på Karlskoga kommun.Han har tidigare, bland annat, varit enhetschef kommunfastigheter på Kumla kommun och även jobbat som brandman.
Christian Wictorin

Christian Wictorin

Christian Wictorin är affärsutvecklingschef på Corporate Fiber. Han var tidigare försäljningschef för IP Only i Sverige och dessförinnan manager för Smart City & Digital Strategy på WSP. Han är civilekonom från Högskolan i Halmstad och har även arbetat för bland andra Vicicom, Itux Communication (Com Hem) och Teracom.
Mats Eriksson

Mats Eriksson

Mats Eriksson är sedan våren 2022 vd för Castellum Mälardalen. Innan dess var han chef för Kungsleden i Region Mälardalen. Han har tidigare jobbat på Newsec AM, där han var affärsansvarig för retail. Han är ingenjör och har tidigare arbetat som projektledare och fastighetschef för bland andra Siab, NK Cityfastigheter/Hufvudstaden och Ica Fastigheter.
Anna K Johansson

Anna K Johansson

Anna K Johansson är handelsexpert med mer än 15 års erfarenhet inom handel och utveckling. Hon har arbetat med en rad internationella aktörer i samband med deras etablering på nya marknader. Hon är sedan 2013 Senior Projektledare på TAM Group och arbetade tidigare för Cushman & Wakefield som Head of Retail för Norden.
Göran Dahlén

Göran Dahlén

Göran Dahlén är sedan våren 2018 näringslivsdirektör i Örebro kommun. Han kom då närmast från en liknande tjänst i Arboga kommun. 
Eva Lilja

Eva Lilja

Eva Lilja är sedan våren 2016 näringslivsdirektör i Västerås. Hon är också styrelseledamot i Styrelseakademin, Automation Region och Jobba i Västerås samt ordförande i Robotdalen.
Eva Lilja har tidigare varit näringslivdirektör i Örebro och Eskilstuna och vd på Idea Plant.

Luis Gemzell

Luis Gemzell

Luis Gemzell är sedan hösten 2019 makroekonom på Länsförsäkringar Bank. Han har tidigare, bland annat, jobbat som riskanalytiker på Skandia, analytiker på Swedbank, ekonom på Ekonomistyrningsverket och ekonom på Regeringskansliet.


Stora Mälardagen 2022

Var: Elite Stora Hotellet, Örebro

När: 19 maj 09.00 - 16.00 (registrering och frukostmingel från 8.15)

Pris: 5495 kronor exkl. moms (fysiskt deltagande)
4995 kronor exkl. moms (digitalt deltagande)


Du anmäler dig till seminariet här.

Stora Mälardagen är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtiden i Mälardalsregionen med tonvikt på Örebro, Västerås och Eskilstuna. 

Under seminariet avhandlas ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden (stadsutveckling, kontorshyresmarknad, transaktionsmarknad m.m.) som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Fastighetssverige och lokalnytt.se arrangerar årligen ett stort antal seminarier med fokus på den kommersiella bygg- och fastighetsmarknaden.


Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:
Eddie Ekberg
0736-574316
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Nicklas Tollesson
0705-841402
nicklas.tollesson@fastighetssverige.se
 


Arrangörer:

Partners: