Image

Veidekke lanserar fullt möblerat boende

Bostäder Många väljer all inclusive på solsemestern. Nu lanserar Veidekke Bostad samma möjlighet för nya bostäder genom försäljning av fullt utrustade lägenheter. Först ut är Kallhäll i västra Stockholm.
Publicerad den 20 April 2018
Veidekke lanserar nytt koncept. Bild: Veidekke Bostad
Veidekke lanserar nytt koncept.

– Vi ser att det finns ett uttryckt behov av fullt möblerade bostäder bland flera av våra kunder. Därför vill vi erbjuda den här möjligheten, säger Filip Borgelin, projektutvecklare på Veidekke Bostad.

Främst är det unga vuxna som planerar att flytta hemifrån, som gärna skulle vilja slippa att lägga tid och resurser på att skaffa möbler och husgeråd. Andra grupper som har visat intresse är arbetspendlare med övernattningslägenhet samt personer som har separerat och behöver ett nytt boende där allt finns på plats från start.

– Vi tror att det här ligger helt rätt i tiden. Många tycker att det är smidigt att köpa en bostad som har blivit inredd av proffs och andra är helt enkelt inte intresserade av att inreda själva, säger Filip Borgelin.

Först ut är ett drygt tjugotal en- och tvårumslägenheter i Kallhäll i västra Stockholm. Samtliga lägenheter står färdiga för inflyttning och kommer att kunna säljas fullt utrustade med möbler och husgeråd.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sparbössan växer – på egna villkor

Bolag Sparbössan är väldigt selektivt som fastighetsbolag: Fastigheterna i portföljen bör ha ett kulturhistoriskt eller arkitektoniskt värde. Så när vd Sara Östmark pratar om att bolaget är inne i en "tillväxtresa", ja, då är det tillväxt på egna villkor och i egen takt. – Det handlar om vilken typ av organisation man vill jobba i, berättar hon för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige