Image
Max Barclay, Kerstin Lindberg Göransson, Carola Lavén och Fredrik Wirdenius.
Max Barclay, Kerstin Lindberg Göransson, Carola Lavén och Fredrik Wirdenius.

Tunga vd:ar diskuterar jämställdhet på Fastighetskvinnan

Fastighetskvinnan Fyra av branschens tyngsta profiler diskuterar jämställdhets- och mångfaldsfrågor i en panel på seminariet Fastighetskvinnan – vd:arna för Sveriges två största fastighetsbolag, Sveriges största fastighetskonsult och en av de ledande svenska fastighetsutvecklarna.
Publicerad den 17 April 2015

Fastighetsbranschen har kommit förhållandevis långt när det gäller jämställdhets- och mångfaldsfrågor – frågorna har flyttats upp till den högsta strategiska beslutsnivån och ses som viktiga för fortsatt framgång.

Nyligen presenterade vi Vasakronans vd Fredrik Wirdenius som den första manlige talaren på seminariet Fastighetskvinnan. Han kommer att diskutera jämställdhet och mångfald inom den svenska fastighetsbranschen med Kerstin Lindberg Göransson, vd för Akademiska Hus, Max Barclay, vd för Newsecs svenska rådgivningsverksamhet och Carola Lavén, vd för NCC Property Development.

- Den här kvartetten företräder fyra av de största och viktigaste bolagen i branschen. De kommer att ge många goda exempel på hur ett bra arbete med jämställdhet och mångfald är faktorer som leder till mer attraktiva och lönsamma bolag, säger Nicklas Tollesson, projektledare för Fastighetskvinnan.

Seminariet Fastighetskvinnan hålls på Grand Hotel i Stockholm den 1 september. Till största delen är Fastighetskvinnan ett klassiskt affärsseminarium om den kommersiella fastighetsbranschen – men seminariet är unikt genom att samtliga talare i businesspunkterna är kvinnor.

Seminariet handlar också om jämställdhets- och mångfaldsfrågor och i de här punkterna släpper vi också upp män på scenen.

Här finns mer information om eventet.
Du anmäler dig till Fastighetskvinnan här.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetskvinnan 2023

Var: Grand Hotel, Stockholm (Spegelsalen)

När: 14 september, 09.00 - 16.00

Pris: 5995 kronor exkl. moms 

Du anmäler dig till seminariet här.

Ambitionen är Fastighetskvinnan ska vara det mest inspirerande fastighetsseminariet i Sverige, där framgångsrika förebilder lyfts fram i rätt sammanhang, vilket i förlängningen leder till en bredare och mer jämställd fastighetsbransch – ett affärsseminarium som gör skillnad!

Förutom klassiska business-punkter behandlar seminariet också mångfaldsfrågor i det svenska näringslivet, med fokus på fastighetsbranschen. Unikt för seminariet är att de allra flesta av talarna är kvinnor – manliga talare medverkar endast i punkterna som handlar om jämställdhet och mångfald.

Men Fastighetskvinnan är inte ett event som bara riktar sig till kvinnor. Det riktar sig till alla som vill nätverka, bli inspirerade och uppdaterade om trenderna på fastighetsmarknaden.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet? Kontakta:

Eddie Ekberg
0736 - 57 43 16
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com

Arrangörer:







Partners:











Se film från ett tidigare event här:

Mer från Fastighetssverige