Image
Michael Johansson.
Michael Johansson. Bild: Tre Kronor

Tre Kronors vd lämnar för snabbväxande Stenhus

Karriär Michael Johansson lämnar Tre Kronor under 2021 för att istället börja på Stenhus Fastigheter som ansvarig för affärsområdet sällanköps- och detaljvaruhandel.
Publicerad den 14 Maj 2021

Tre Kronor Property Investment AB meddelar att bolagets vd Michael Johansson lämnar Tre Kronor under 2021 efter fyra framgångsrika år på bolaget.
– Det har varit en stor förmån att fått vara med från det att Tre Kronor grundades fram till var bolaget står i dag. Hela teamet har varje år levererat det vi utlovade till vår aktieägare vilket jag är mycket stolt över, säger Michael Johansson.
– Jag har uppskattat vårt samarbete väldigt mycket, och önskar Michael lycka till med kommande uppdrag, säger Tre Kronors styrelseordförande Bernt-Olof Gustavsson.

Det kommande uppdraget är redan klart – snabbväxande bolaget Stenhus Fastigheter har anställt Michel Johansson som ansvarig för affärsområdet sällanköps- och detaljvaruhandel. Michel Johansson kommer inom ramen för sin befattning att ingå i bolagets ledningsgrupp och tillträder sin nya tjänst hos Stenhus senast under hösten 2021.

Elias Georgiadis, vd för Stenhus Fastigheter, kommenterar:
– Vi är oerhört glada och stolta över att ha lyckats rekrytera Michael till oss. Det finns få personer i Sverige som har samma gedigna bakgrund och erfarenhet inom segmenten sällanköps- och detaljvaruhandel. Michael kommer att vara en viktig del i vår fortsatta tillväxtresa inom segmentet och förväntas även bidra i den övriga verksamheten i sin roll som ledande befattningshavare inom Stenhus-koncernen.

Tre Kronor kommer nu att påbörja rekryteringen av en efterträdare:
– En sådan rekrytering kommer ske med beaktande av de offentliga uppköpserbjudanden till bolagets aktieägare som lämnats av LSTH Svenska Handelsfastigheter AB, säger Bernt-Olof Gustavsson.

- Victor Friberg
victor@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Parkeringsytor i innerstaden blir kulturparker

Bygg/Arkitektur Attraktiv mark i innerstaden används ofta som parkeringsplats. Men vad händer när bilarna försvinner? Arkitektfirmorna har börjat drömma om hur de vill att staden ska se ut och taket är högt. Fastighetssverige har tittat på ett kontors dröm om en sådan parkeringsyta och fått en pratstund med vd:n om framtiden.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige