Image

SVT-ytor i Värtahamnen hyrs ut

Uthyrning New Office har hyrt ut 6 500 kvadratmeter på ytor som SVT hyr av Vasakronan i Värtahamnen i Stockholm.
Publicerad den 29 Januari 2014
Hangövägen 18-20, Värtahamnen. Bild: Newoffice
Hangövägen 18-20, Värtahamnen.

SVT har cirka 4,5 år kvar på sitt hyreskontrakt på Hangövägen 18-20 i Värtahamnen, och de nya underhyresgästerna har tecknat kontrakt hyrestiden ut.

Därmed är alla 13 000 kvadratmeterna uthyrda.

De nya underhyresgästerna är Thoréngruppen som flyttar in på cirka 2 500 kvadratmeter med sitt yrkesgymnasium, och Mossutställningar, som kommer att bedriva ateljéhus för konstnärer vid namn Studio Verksamma Tillsammans och annan kulturell verksamhet på cirka 4 000 kvadratmeter.

Tidigare har HD Resources och Bilda hyrt studioytorna.

- Nu kommer huset att fyllas upp med kreativ verksamhet igen som har varit vår vision från början, det sitter liksom i husets väggar att det ska vara så, säger Ulrika Rosén på Newoffice, som har ansvarat för uthyrningsprojektet.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Northvolt backar från fabriksplaner – här är Borlänges största fastighetsägare

Bolag En bomb slog ner i Borlänge under onsdagen. Batteritillverkaren Northvolt skrotar sina planer på att bygga en fabrik i staden och 1 000 jobb uteblir. Samtidigt framkommer det att bolaget vill sälja den 900 000 kvadratmeter stora marken. Fastighetssverige har kartlagt de tio största fastighetsägarna i kommunen.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige