Image

Svenska Handelsfastigheter rekryterar ny CFO

Karriär Svenska Handelsfastigheter rekryterar Hanna Tolke som ny CFO. Hon har en bakgrund som auktoriserad revisor vid KPMG, investeringsansvarig på Capman samt har haft en rad uppdrag inom ekonomiområdet, senast på Veidekke Bostad.
Publicerad den 18 Maj 2017

– Vi är väldigt glada över rekryteringen av Hanna som kommer att få en viktig roll i den fortsatta utvecklingen av bolaget. Hon har en gedigen finansiell bakgrund med närmare tio år som revisor på KPMG, egen rådgivningsverksamhet inom finansiell rapportering samt styrelseerfarenhet, säger Thomas Holm, vice vd för Svenska Handelsfastigheter.

- Jag ser fram emot att få bli en del av teamet vid Svenska Handelsfastigheter som har ett starkt entreprenörsdriv vilket är mycket tilltalande. Bolaget har starka och långsiktiga ägare och är inne i ett intressant skede med en ambitiös tillväxtagenda vilket gör jobbet lockande, säger Hanna Tolke.

Hanna Tolke tillträder sin nya roll efter sommaren.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Prologis spår fyra starka trender för logistikfastigheter 2024

Sverige Researchchefen på Prologis, Eva van der Pluijm-Kok, säger att det finns ett antal faktorer som påverkar marknaden för logistikfastigheter inom en snar framtid. En trend vi kommer se är en minskning av nyproduktionen.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige