Image
Johan Wallin.
Johan Wallin. Bild: Svefa

Svefa rekryterar Johan Wallin

Karriär Fortsatt stark efterfrågan inom Corporate Solutions leder till att Svefa rekryterar Johan Wallin, närmast från CBRE.
Publicerad den 11 Januari 2019

Johan Wallin kommer närmast från rollen som hyresgästrådgivare på CBRE Sweden där han arbetat i den privata sektorn med strategisk rådgivning och lokalfrågor.

– Jag är väldigt glad att välkomna Johan till Svefa och därmed ytterligare stärka vårt erbjudande inom hyresgästrådgivning, som är ett av flera viktiga erbjudande Svefa har till rörelsedrivande företag och organisationer. Johans gedigna erfarenhet och personlighet gör att jag är övertygad om att han kommer att tillföra våra kunder ett mycket stort värde och ett starkt engagemang, säger Rikard Wile?n, affärsområdeschef på Corporate Solutions.

– Jag ser fram emot att komplettera Svefas redan breda kunskapsbank med min kompetens och att jag ges möjligheten att bredda min rådgivning mot den intressanta målgruppen för Corporate Solutions, säger Johan Wallin.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners Q1-rapport visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnetto som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige