Image
På bilden från vänster Christian Gottfries, Sara Lindell, Gustav Weidenstolpe, Christoffer Edvardsson, Henrik Timén.
På bilden från vänster Christian Gottfries, Sara Lindell, Gustav Weidenstolpe, Christoffer Edvardsson, Henrik Timén. Bild: Catharina Fyrberg AB

Svalner etablerar kontor i Göteborg

Bolag Den oberoende skattebyrån Svalner Skatt & Transaktion öppnade den 2 januari 2024 kontor i Göteborg. Kontoret bemannas av fem erfarna skattejurister med bred erfarenhet från olika sektorer.
Publicerad den 13 Januari 2024

Kontoret i Göteborg blir Svalners andra efter bolagets grundande i Stockholm 2005. Satsningen möjliggörs av nyrekryteringen av Henrik Timén, Christian Gottfries och Gustav Weidenstolpe som senast arbetat med koncernskatt inom fordonsindustrin. De har dessförinnan bred erfarenhet som skatterådgivare från olika revisionsbyråer.

De ansluter till inkomstskattespecialisten Sara Lindell och momsspecialisten Christoffer Edvardsson på det nya kontoret. Tillsammans har de en omfattande erfarenhet av skatterådgivning inom bland annat industri, fastighet, finans, vård och entreprenörsledda bolag.

– Den här satsningen innebär inte bara en ny geografisk etablering utan ger oss också ökad kompetens inom industribolagens skattefrågor, vilket är ett prioriterat område för Svalner, säger Viktor Sandberg, Managing Partner på Svalner.

– Det händer mycket i den här regionen just nu och därför ligger denna satsning helt rätt i tiden. Vi ser fram emot att kunna tillgodose våra Göteborgsbaserade klienters behov ännu bättre framöver och att utöka satsningen under 2024, säger Fredrik Berndt, Partner på Svalner som arbetar med nyetableringen.

– Svalner är en välansedd aktör som vuxit kraftigt de senaste åren. Vi i teamet tackar för förtroendet att leda och driva Svalners satsning i Göteborg och ser fram emot att bli ännu fler under året, säger Henrik Timén, Managing Director, på Svalner i Göteborg.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Svalner Skatt & Transaktion på Branschguiden

Svalner är Sveriges ledande oberoende specialister inom skatt och finansiell transaktionsrådgivning. Tillsammans är vi 90 kollegor som arbetar inom företagsbeskattning och indirekta skatter, finansiell rådgivning samt redovisning. Vi erbjuder specialistkompetenser inom bland annat fastigheter, fåmansföretag, bank och finans, M&A samt private equity. Vi är en del av det internationella nätverket WTS Global som är verksamt i mer än 100 länder.

Läs mer om Svalner Skatt & Transaktion på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Obos Nya Hem-vd:n vill se sänkta trösklar till ägt boende

Bostäder Det är ingen nyhet att exempelvis lärare, poliser och brandmän har svårt att efterfråga nybyggda bostadsrätter på många håll i landet. Sofia Ljungdahl, vd för Obos Nya Hem, menar att de som får samhället att fungera också borde har råd med en egen bostad. – Det här är en jätteviktig fråga, speciellt nu när det är tuffa tider. Något måste göras så att fler kan ta sig in på den ägda bostadsmarknaden.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige