Image
Bild: SGA Fastigheter

Storuthyrning i Tolv Stockholm

Uthyrning Det kommersiella utbudet kring Tele2 Arena kompletteras med en av Europas allra största sportbarer. Totalt handlar det om en uthyrning om 4 000 kvadratmeter.
Publicerad den 6 November 2012
Tolv Stockholm. Bild: SGA Fastigheter. Bild: SGA Fastigheter
Tolv Stockholm. Bild: SGA Fastigheter. Bild: SGA Fastigheter
Bild: SGA Fastigheter
Tolv Stockholm. Bilder: SGA Fastigheter. Bild: SGA Fastigheter
Tolv Stockholm. Bilder: SGA Fastigheter. Wilhelm Vintilescu. Bild: O´Learys. Bild: O´Learys
Wilhelm Vintilescu. Bild: O´Learys.

Under hösten 2013 öppnar Tolv Stockholm i gatuplan till Tele2 Arena i Globenområdet. Nöjessatsningen beskrivs som en 12 000 kvadratmeter stor social scen med ett innehåll koncentrerat kring livemusik, underhållning, kultur och sport.

Genom att avtal som har tecknats mellan O’Learys och SGA Fastigheter står det nu klart att en av Europas största sportbarer öppnar i den nya destinationen.
– Vi kommer att öppna ett cirka 4 000 kvadratmeter stort eventcenter i Tolv Stockholm, det kommer att bli en state of the art-anläggning som slår besökaren med häpnad, säger O’Learys vd Wilhelm Vintilescu.

Etableringen kommer bland annat rymma ett stort bowlingcenter, bordtennisavdelning och en minigolfanläggning. Dessutom byggs en läktare med tillhörande storbildsskärm.
– SGA Fastigheter efterfrågade en nyskapande anläggning, och det här går hand i hand med vår satsning på att få kunder att stanna längre i fastigheter där vi etablerar oss. Här kan man spendera tid tillsammans både före och efter matcherna, säger Wilhelm Vintilescu.

Tolv Stockholm är ett led i att utveckla området till en levande destination som lockar besökare även då det inte pågår evenemang i områdets arenor.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Mårten Othérus blir ny vd för Nordr Sverige: "Finns stora möjligheter"

Karriär Efter 19 år i Veidekke och senare det som blev Nordr så har Mårten Othérus haft titlarna regionchef, affärsutvecklingschef och investeringschef. Nu kan han sätta verkställande direktör på meritlistan. Han berättar om hur han vill ta sig an bolagets utveckling framåt.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige