Image
Ingemar Rindstig, Mattias Persson och Peter Wiman står för en rad tunga analyser på Stora Kontorsdagen på At Six i Stockholm den 18 november.
Ingemar Rindstig, Mattias Persson och Peter Wiman står för en rad tunga analyser på Stora Kontorsdagen på At Six i Stockholm den 18 november.

Stora Kontorsdagen: Notera den 18 november i almanackan!

Stora Kontorsdagen Den 18 november är det dags för höstens mötesplats för dig som jobbar med kontorsfastigheter. Det är på Stora Kontorsdagen på At Six i Stockholm du skaffar dig försprång in i fastighetsvintern. Dagen inleds med ett antal tunga analyser som ger dig full koll på omvärlden och segmentet.
Publicerad den 5 Oktober 2021

Stora Kontorsdagen den 18 november inleds med tre tunga analyser om läget globalt och nationellt samt en grundlig översikt av segmentet kontorsfastigheter:

1: Analys – den internationella fastighetsmarknaden
Hur utvecklas marknaden internationellt i en snabbt föränderlig värld och i spåren av pandemin? Fortsätter globaliseringen av ekonomi och fastighetsmarknad? Hur länge till kommer "The Wall of Money" att ösa pengar över fastighetssektorn? Svaren ges av Ingemar Rindstig, vd på Global Fastighetsanalys.

2: Makroanalys – vart är världen på väg?
Hur ser den postpandemiska världen ut? Hur länge håller centralbankerna världens marknader under sina armar? Vad betyder oroligheter och flyktingströmmar för världens öppenhet och dess marknader? Swedbanks chefsekonom Mattias Persson hjälper till att sovra bland de stora händelserna i världen och Sverige.

3: Analys: Fokus på kontorsfastigheter
Kontorssektorn har varit ifrågasatt beroende på osäkerheten kring möjligheterna med nya arbetssätt, en trend som pandemin minst sagt har skyndat på. Hur ser kontorsfastighetsmarknaden för dagen ut? Vilka är trenderna? Hur utvecklas yielder, hyror och intresset för kontor som investeringsobjekt. Peter Wiman, ansvarig för analys och fastighetsvärdering på EY levererar svar på frågorna.

Missa inte att uppdatera dig på de viktigaste trenderna om marknaden i allmänhet och kontorsmarknaden i synnerhet – anmäl dig här! (Mängdrabatt: Gå fyra betala för tre, ange "4 för 3" i rutan Kampanjkod vid anmälan) Anmälan stänger fredag den 12 november.
Alla våra event är helt ombokningsbara fram till dagen före eventet.
Det går även att följa eventet digitalt till ett rabatterat pris.

Stora Kontorsdagen fokuserar helt och hållet på marknaden för, och utvecklingen av, kontorsmarknaden och riktar sig till investerare, ägare, mäklare, konsulter, arkitekter, designers, entreprenörer, utvecklare, advokater, finansiella aktörer med flera som i tjänsten kommer i kontakt med kontorsmarknaden.

Se hela programmet här.

Läs mer om vilka de medverkande talarna är här.

Moderator är Karin Adelsköld och hon har Ingemar Rindstig som expertkommentator vid sin sida under hela dagen.

Arrangörer är Fastighetssverige, Nordic Property News och Lokalnytt.se.

Partnerföretag är: ChargeNode, CityMark Analys och EY.

Kontorsmarknaden förändras snabbt men på arenan Stora Kontorsdagen får du alla förutsättningar att hänga med och ligga steget före samtidigt som du knyter nya värdefulla kontakter.

Relaterade artiklar

Ämnen

EY på Branschguiden

EY är ett världsledande företag inom revision, redovisning, skatt, transaktioner och rådgivning. Våra tjänster och insikter hjälper till att skapa förtroende och hållbar tillväxt på finansmarknader och i ekonomier världen över.

För att hålla våra löften till våra intressenter utvecklar vi ledare och medarbetare som arbetar i team över gränserna. Vi vill att allt vi gör ska bidra till att affärsvärlden och arbetslivet fungerar bättre – för våra medarbetare, våra kunder och de samhällen vi verkar i.

Läs mer om EY på Branschguiden

Stora Kontorsdagen 2023

Var: Grand Hôtel, Stockholm (Spegelsalen)

När: 16 november, 09.00 - 16.00

Pris: 5995 kronor exkl. moms 

Du anmäler dig till seminariet här.

Stora Kontorsdagen är ett seminarium som fokuserar helt och hållet på marknaden för, och utvecklingen av, kontorsmarknaden. Här blir du uppdaterad på det allra senaste inom kontorsmarknadens alla aspekter samtidigt som du får gott om tid för att knyta nya, värdefulla kontakter.

Stora Kontorsdagen riktar sig till investerare, ägare, mäklare, konsulter, arkitekter, designers, entreprenörer, utvecklare, advokater, finansiella aktörer med flera som i tjänsten kommer i kontakt med kontorsmarknaden.

Under programmet tittar vi närmare på ett antal nya trender och får en rejäl marknadsuppdatering som hjälper oss att ta rätt beslut i framtiden.


Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com


Arrangörer:

Partner:Film från tidigare event:

Mer från Fastighetssverige