Image
Stendörren tecknar 15-årigt hyresavtal med Hedin bil.
Stendörren tecknar 15-årigt hyresavtal med Hedin bil. Bild: Stendörren

Stendörren tecknar 15-årigt hyresavtal med Hedin bil

Uthyrning I mitten av 2023 flyttar Hedin Bil in i Stendörrens lokaler på Ulvsundavägen 106 i Bromma, Stockholm. Parterna har tecknat ett 15-årigt hyresavtal för lokaler på 3 440 kvadratmeter i fastigheten Elementet 1.
Publicerad den 13 September 2022

Ulvsunda är ett område som, förutom att det angränsar till Stockholm City, också har närhet till alla typer av kommunikationer. Lokalerna ligger i bästa läge för denna typ av verksamhet. I samband med anpassningen av lokalerna kommer även byggnaden moderniseras exteriört för att möta Hedins behov.

– Vi är mycket glada över att på nytt välkomna Hedin Bil som hyresgäst i ytterligare en av Stendörrens fastigheter. Denna och tidigare uthyrningar till Hedin Bil visar på ett givande och långsiktigt samarbete – ett utmärkt exempel på hur vi kan optimera våra hyresgästers verksamhet i strategiskt belägna lokaler, säger Anders Nilsson, Förvaltningschef på Stendörren.

Hedin Bil är Sveriges största återförsäljare av nya bilar med över 30 märken samt en av Sveriges största inom begagnade bilar med över 100 anläggningar runt om i Sverige.

– Vi har haft en omfattande expansion inom vår Ford-verksamhet i Sverige den senaste tiden. Satsningen på Bromma är strategiskt viktig då vi ser en tillväxt i området samt en utveckling mot en mycket intressant handelsplats. Där vill vi finnas med varumärket Ford, säger Anderz Larqvist, vd för Hedin Mölndal Bil.

- Andreas Lithander
andreas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Fastator-toppen om krisbolagets utsatta läge

Bolag Med ett Fastator som redovisar minskat substansvärde, minskande omsättning och en ökande rörelseförlust har styrelseledamoten och tillförordnade vd:n Björn Rosengren inga svårigheter att hålla sig för skratt. Fastighetssverige fångade upp honom för att få hans syn på bolagets framtid.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige