Image
SLP hyr ut 4 000 kvadratmeter i Malmö.
SLP hyr ut 4 000 kvadratmeter i Malmö. Bild: SLP

SLP hyr ut 4 000 kvadratmeter i Malmö

Uthyrning SLP har tecknat hyresavtal med Kamux om uthyrning av cirka 4 000 kvadratmeter i Bulltofta, Malmö. Hyresavtalet tecknas med en initial hyrestid om tio år. Anläggningen blir Kamux första etablering i Malmö.
Publicerad den 19 Augusti 2021

Fastigheten förvärvades av SLP under våren 2021 med betydande vakanser förutom hyresgäster som Trafikverket och Optimera. Redan då såg Peter Strand, vd i SLP, potential i en kommande vidareutveckling av fastighetens vakanta ytor.
– Hyresavtalet med Kamux är ännu ett bevis på SLP:s förmåga att se potential i våra förvärvsobjekt och att efter genomfört förvärv snabbt kunna vidareutveckla vakanta ytor. Det ligger helt enkelt i vårt DNA att arbeta aktivt med en kontinuerlig förädling av vårt bestånd, säger Peter Strand.

Kamux är noterat på Nasdaq Helsingfors. Bolaget bedriver bilhandlarverksamhet som enbart specialiserar sig på begagnade bilar och relaterade integrerade tjänster. Bolagets målbild är att bli den ledande detaljhandelskedjan som specialiserar sig på försäljning av begagnade bilar i Europa.
– Kamux gör genom avtalet med SLP sin första etablering i Malmö och vi kommer att finnas på ett attraktivt toppläge för vår verksamhet. Vi är glada över den respons och dialog vi har haft med SLP som under hela uthyrningsprocessen har varit snabba och lyhörda för våra behov och önskemål, kommenterar Tommi Iiskonmäki vd och Country director på Kamux.

- Andreas Lithander
andreas@fastighetssverige.se

Ämnen

Swedish Logistic Property på Branschguiden

Swedish Logistic Property äger, bygger och utvecklar fastigheter med inriktning på lager, logistik och industri.

I nära samarbete med Hyresgäster skapas effektiva och anpassade lokaler utifrån verksamheters behov och önskemål, där vi strävar efter att vara en partner som kan bidra till våra Hyresgästers utveckling och framgång.

Genom att regelbundet arbeta med att modernisera och effektivisera våra fastigheter så spar vi energi, sänker driftkostnader och givetvis värnar om vår miljö.

Med erfarenhet av fastigheter och affärer i olika bolag, ett stort kontaktnät...

Läs mer om Swedish Logistic Property på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige