Image
Ett av SLPs lager.
Ett av SLPs lager. Bild: SLP

SLP förlänger ytterligare ett hyresavtal i Helsingborg

Uthyrning SLP har tecknat ett nytt hyresavtal med befintlig hyresgäst i fastigheten Aggregatet 4 i Helsingborg. Befintligt hyresavtal om 4 500 kvadratmeter, som omfattar hela fastigheten, förlängs därmed med 3,5 år. I samband med förlängningen avtalas även om utökning av bashyra för solceller.
Publicerad den 11 Oktober 2023

– Denna fastighet kommer att förses med en solcellsanläggning, vilket många av våra hyresgäster är intresserade av. Detta ger god effekt för miljön kombinerat med hög ekonomisk avkastning för SLP och våra hyresgäster. Vi är glada att vår befintliga hyresgäst förlänger sitt avtal vilket påverkar vår nuvarande hyresduration om 6,2 år positivt och att vi tillsammans fortsätter på vår hållbarhetsresa, säger Tommy Åstrand, vd på SLP.

SLP har ett antal ambitiösa hållbarhetsmål varav ett är att installerad effekt i solcellsanläggningar på fastigheter ska uppgå till minst 15 MW vid utgången av år 2025. Vid halvårsskiftet uppgick installerad effekt till 7,4 MW.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Swedish Logistic Property på Branschguiden

Swedish Logistic Property äger, bygger och utvecklar fastigheter med inriktning på lager, logistik och industri.

I nära samarbete med Hyresgäster skapas effektiva och anpassade lokaler utifrån verksamheters behov och önskemål, där vi strävar efter att vara en partner som kan bidra till våra Hyresgästers utveckling och framgång.

Genom att regelbundet arbeta med att modernisera och effektivisera våra fastigheter så spar vi energi, sänker driftkostnader och givetvis värnar om vår miljö.

Med erfarenhet av fastigheter och affärer i olika bolag, ett stort kontaktnät...

Läs mer om Swedish Logistic Property på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

"Visar att vi menar allvar med vår satsning i Finland"

Bolag Strawberry fortsätter sin expansion i Finland. Nu står det klart att bolaget tar över anrika Hotel Katajanokka på Skatudden i Helsingfors – och etablerar Clarion Collection på den finländska marknaden. Strawberrys etableringschef Daniel Stenbäck berättar för Fastighetssverige om betydelsen av att lansera Clarion Collection i Finland, om Helsingfors som hotellstad och om hur den finländska hotellmarknaden står sig kontra den svenska.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige