Image
Bild: Istock

Savills värderingsteam rekryterar kvartett

Bolag Savills fortsätter att växa och förstärker värderingsteamet ytterligare med fyra nya medarbetare.
Publicerad den 23 September 2022

När efterfrågan på värderingstjänster ökar svarar Savills genom att rekrytera fler värderare till teamet i Stockholm. Richard Hall kommer närmast från SBAB och Beatrice Niklasson från Exploateringskontoret i Stockholm, båda två med flerårig erfarenhet inom fastighetsvärdering. Oskar Mosén rekryteras som Junior Värderare och har precis avslutat sina studier på LTH.

– Savills har ett mycket erfaret värderingsteam, jag ser fram emot att kunna bidra ytterligare med både kunskap och erfarenheter. Jag hoppas att min tidigare bakgrund kommer skapa mervärde för våra kunder, säger Richard Hall, värderare på Savills.
– Jag ser fram emot att ansluta mig till Savills. Det känns spännande att vara med i den tillväxtresa som Savills gör, kommenterar Beatrice Niklasson.

Förutom värderare anställer Savills även Helene Elander som intern support i teamet.

– Savills växer kraftigt i både Sverige och Europa, och vi ser en ökad efterfrågan på värderingstjänster både från nationella och internationella beställare. Därför känns det extra kul att vi kan möta efterfrågan med 4 nya rekryteringar, säger Lena Sylvén, Co-Head of Valuation på Savills.

- Andreas Lithander
andreas@fastighetssverige.se

Ämnen

Savills Sweden AB på Branschguiden

Savills är en av världens ledande fastighetsrådgivare med 39 000 anställda och över 600 kontor i 70 länder runt om i världen. I Sverige tillhandahåller Savills bred expertis till både lokala och internationella kunder. Vi erbjuder rådgivning inom fastighetstransaktioner, värdering, analys, uthyrning, hyresgästrådgivning, fastighetsförvaltning, fastighetsservice samt projekt.

Läs mer på savills.se

Läs mer om Savills Sweden AB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

"Det är inte byggklara planer som är spärren – det är allt runt omkring"

Bolag Det saknas inte byggklar mark eller detaljplaner, om man får tro Wallenstam. Enligt bolagets vd Hans Wallenstam har bolaget många projekt som skulle kunna dras igång här och nu – men det råder fortfarande en stor osäkerhet kring huruvida alla led i entreprenörskedjan är tillräckligt pålitliga. – När det gäller byggen idag så är vi väldigt noggranna: vi gör bakgrundskontroller på alla entreprenörer för att säkerställa att de inte har något kriminellt för sig och för att vara säkra på att de har ekonomi för genomförandet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige