Image

Savills går starkt i västra Sverige – förstärker teamet

Bolag Savills har i år förmedlat över 40 000 kvadratmeter till ett hyresvärde av 50 miljoner kronor enbart i västra Sverige.
Publicerad den 2 November 2017

– Trots historiskt låga vakanser har 2017 hitills varit ett mycket lyckat år. Vi växer inom uthyrning och tar marknadsandelar i västra Sverige, säger Anders Nyström, vd och koncernchef för Savills i Sverige.

Nu rekryterar Savills ytterligare en uthyrare. Lisa Ericson, 29 år, med en examen i ekonomi vid Handelshögskolan i Göteborg. Lisa Ericson har tidigare tävlat inom segling på elitnivå där hon som största meriter har deltagit vid OS i Rio 2016 respektive London 2012. Det senaste året har hon haft en tjänst som trainee på Castellum.

– Lisa blir ett bra tillskott och en efterlängtad resurs till vårt team på nu fem uthyrare, säger Nils Åke Rydqvist, regionchef för Savills i västra Sverige.

Lisa Ericson tillträdde sin tjänst på Savills den 1 november 2017.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Savills Sweden AB på Branschguiden

Savills är en av världens ledande fastighetsrådgivare med 39 000 anställda och över 600 kontor i 70 länder runt om i världen. I Sverige tillhandahåller Savills bred expertis till både lokala och internationella kunder. Vi erbjuder rådgivning inom fastighetstransaktioner, värdering, analys, uthyrning, hyresgästrådgivning, fastighetsförvaltning, fastighetsservice samt projekt.

Läs mer på savills.se

Läs mer om Savills Sweden AB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige