Image

Rikshems fastighetsutveckling utökas med expert inom lantmäteri

Bolag Rikshem rekryterar David Modén som fastighetsutvecklare med inriktning mot lantmäteri. Han kommer att arbeta med att utveckla Rikshems fastighetsbestånd med särskilt ansvar för komplexa fastighetsfrågor kopplade till lantmäteri och värdering samt att arbeta med implementering av digitala lösningar inom bolaget.
Publicerad den 12 Juni 2018

– Vi förstärker vårt fokus på fastighetsutveckling och utökar teamet med David Modén. Med sin bakgrund inom lantmäteri, värdering och GIS kommer David att bli en stor tillgång för gruppen och för företaget, säger Mats Söderberg, chef fastighetsutveckling på Rikshem.

David Modén kommer närmast från Sveaskog där han har arbetat som bolagslantmätare och expertresurs inom fastighetjuridik, fastighetsvärdering samt vid förvärv och överlåtelser av fastigheter. Han har tidigare arbetat som fastighetskonsult hos Torkel Öste med bland annat fastighetsekonomiska analyser och exploateringskalkyler för kommuner, myndigheter och företag. David Modén är civilingenjör i samhällsbyggnad från KTH med inriktning mot mark- och fastighetsjuridik.

– Jag ser fram emot att få utveckla Rikshems bestånd ytterligare. Jag förväntar mig en givande och inspirerande roll som fastighetsutvecklare på Rikshem med tanke på alla de utvecklingsmöjligheter som finns i företagets fastighetsinnehav. Att få bidra till en långsiktigt hållbar och positiv samhällsutveckling ska bli spännande, säger David Modén.

David Modén ansluter till Rikshem den 20 augusti.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Rikshem AB på Branschguiden

Rikshem är ett av Sveriges största privata fastighetsbolag. Vi äger, förvaltar och utvecklar bostäder och samhällsfastigheter i utvalda kommuner. Där erbjuder vi tryggt, trivsamt och flexibelt boende i attraktiva lägen. Rikshem ägs av Fjärde AP-fonden och AMF. Läs mer på rikshem.se

Läs mer om Rikshem AB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Castellum blir nettoinvesterare framöver om vd:n får välja

Bolag Under tisdagen var det dags för Castellum, med vd Joacim Sjöberg i spetsen, att redovisa hur bolaget presterat under första halvåret. Man är inte klar med försäljningar, samtidigt som det börjar bli dags att öppna plånboken. Inte minst då uthyrningarna behöver skjuts.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige