Image

Rikshem rekryterar ekonomichef

Bolag Frida Göransson blir ekonomichef på Rikshem. Hon kommer senast från en tjänst som redovisningschef på AMF Fastigheter. Frida Göransson tillträder som ekonomichef under december 2018.
Publicerad den 28 September 2018
Frida Göransson. Bild: Rikshem
Frida Göransson.

Frida Göransson har tidigare arbetat på EY som auktoriserad revisor och senior manager med ansvar för stora och medelstora företag inom fastighetsbranschen och har även arbetat som internrevisor och tf redovisningsansvarig på Coop Norden. Hon är civilekonom med inriktning på industriell och finansiell ekonomi.

– Vi är mycket glada att kunna knyta Frida Göransson till Rikshem. Med sin gedigna redovisningskompetens och sin långa erfarenhet av fastighetsbranschen blir hon ett välkommet tillskott till vårt ekonomiteam, säger Anders Lilja, CFO på Rikshem.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Rikshem AB på Branschguiden

Rikshem är ett av Sveriges största privata fastighetsbolag. Vi äger, förvaltar och utvecklar bostäder och samhällsfastigheter i utvalda kommuner. Där erbjuder vi tryggt, trivsamt och flexibelt boende i attraktiva lägen. Rikshem ägs av Fjärde AP-fonden och AMF. Läs mer på rikshem.se

Läs mer om Rikshem AB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Hjärnan i fokus när AMF "labbar" framtidens kontor

Bygg/Arkitektur Med hjärnan i fokus. Så kan man kanske sammanfatta hur AMF Fastigheter tillsammans med Merry Monday tagit sig an det nya huvudkontoret. I hjärtat av Mood-huset så kommer kollegorna med start måndag välkomnas in i tre av årets årstider. Fastighetssverige var där för att få ta del av de tankar som format det framtidsspanande kontorslandskapet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige