Image
Eric Bergström.
Eric Bergström. Bild: Brunswick

Regio hyr ut kontor i Jönköping till Almi

Uthyrning Fastighets AB Regio tecknar avtal med Almi om nya lokaler inom Regios bestånd i Jönköping. Det femåriga hyresavtalet omfattar cirka 600 kvadratmeter kontors- och konferenslokaler på Lantmätargränd 5, med inflyttning i januari 2024.
Publicerad den 6 December 2023

– Det är roligt att välkomna en ny hyresgäst till Regios fastighetsbestånd i Jönköping. Tillsammans med vår lokala partner P&E Fastigheter förvaltar vi en portfölj med drygt 70 000 kvadratmeter lokaler, vilka omfattar både befintliga cityfastigheter och nyproduktion av kontor inom A6-området, säger Eric Bergström, vd för Regio och partner på Brunswick Real Estate.
– Läget är attraktivt och lättillgängligt. Det är viktigt för oss att vara nära våra kunder och samarbetspartners. Tillsammans med Fastighets AB Regio ser vi fram emot att kommande fem år fortsätta att utveckla vår och våra kunders verksamheter mot hållbar tillväxt, säger Magnus Axelsson, vd för Almi Jönköping.
– Vi är glada över att få välkomna Almi som hyresgäst till nya, trevliga lokaler mitt i centrala Jönköping och ser fram emot ett gott och långsiktigt samarbete, säger Björn Pellnor, kommersiell förvaltare på P&E Fastigheter.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Brunswick Real Estate AB på Branschguiden

Brunswick Real Estate är en nordisk investerare och kapitalförvaltare inom fastigheter. Brunswick bygger oberoende hållbara investeringsplattformar med väl definierade investeringsstrategier, i nära samarbete med nordiska och internationella investerare samt våra lokala partners. Teamet består av cirka 70 personer i Stockholm, Helsingfors och Köpenhamn. För mer information, besök: www.brunswickrealestate.com

Läs mer om Brunswick Real Estate AB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Bilderna bakom kulisserna: Så ska legendarisk rockklubb bli galen golfklubb på 1 000 kvadrat

Uthyrning Olle Frandsen, en av grundarna till Underground Golf Club, möter upp på Fastighetssveriges reporter i den legendariska rockkonsertlokalen på Kaserntorget, mitt i den centrala smeten av Göteborg. Om en kort tid är det dock galen golf som ska fylla den 1 000 kvadratmeter stora lokalen. – Självklart ska vi behålla Sticky Fingers-skylten på något sätt, säger han.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige