Image

Petre säljer i Stenungsund

Transaktioner Petre & Partners säljer 11 000 kvadratmeter lager- och logistikfastigheter i Stenungsund till en privat investerare.
Publicerad den 4 Juli 2017
Petre och Partners säljer i Stenungsund. Bild: Panreal
Petre och Partners säljer i Stenungsund. Carl Petre. Bild: Grandab
Carl Petre.

Säljaren Petre & Partners AB ägs av Carl Petre, en av grundarna av Grandab Management AB.

Försäljningen avser fastigheterna Munkeröd 1:68 och Munkeröd 1:91, vilka är belägna i Munkeröds industriområde, strax öster om centrala Stenungsund. Direkt access till E6:an gör läget, ur ett logistiskt perspektiv, till ett av de absolut mest fördelaktiga i Stenungsund. De totalt fyra byggnaderna på fastigheterna håller en god standard och total uthyrbar area uppgår till drygt 11 000 kvadratmeter, varav merparten avser lagerlokaler.

Fastigheterna är fullt uthyrda och förhyrs i sin helhet av logistikföretaget Scandi Terminal AB på långa hyresavtal, vilka i stor grad är att betrakta som triple-net avtal.

Panreal har varit säljarens rådgivare i affären.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Panreal på Branschguiden

Panreal är en partnerägd rådgivare som erbjuder kvalificerad transaktionsrådgivning och projektledning vid bolagsöverlåtelser på den svenska fastighetsmarknaden.

Firman erbjuder heltäckande rådgivningstjänster och service till alla slags investerare – allt från bygg- och fastighetsutvecklingsbolag till institutioner, fonder och onoterade bolag.
Genom en kombination av starkt engagemang, djup kunskap om fastighetsmarknaden och stor erfarenhet av bolagsaffärer är Panreal en självklar partner i transaktioner där optimal värdetillväxt är en förutsättning.

Panreal är...

Läs mer om Panreal på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Insatsteam ska lösa bostadsbyggandet i nyindustrialiseringsorter

Bostäder Fyra bostadsministrar, 3,5 år som samordnare och varav ett år som utredare – nu kommer förslagen från den statliga utredaren för hur bostadsbyggandet ska öka. Rapport från ett skeende är namnet som utredare Peter Larsson gett utredningen om hur samhällsbyggandet i Norrbottens och Västerbottens län ska öka och strukturella hinder minska. Tre förslag är redan under beredning och nu kommer fler förslag på hur aktörerna ska samordnas för att säkra befolkningsförsörjningen ska gå i rätt takt för den gröna industrins framfart.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige