Image
Peab bygger bostadsrätter i Malmö
Peab bygger bostadsrätter i Malmö Bild: Peab

Peab bygger bostadsrätter i Malmö

Bygg/Arkitektur Peab har fått uppdraget att bygga 78 lägenheter i Limhamn i Malmö. Beställare är HSB Projekt i Malmö HB och kontraktssumman uppgår till 194 miljoner svenska kronor.
Publicerad den 20 September 2022

Projektet består av fyra fristående huskroppar från fyra till sju våningar, där det översta våningsplanet i samtliga hus är indraget. Husen är sammanbundna av gemensamt garage och källare med teknikrum och förråd.

– Vi är stolta över att få bidra med våra kunskaper och att bygga fler bostäder till Malmöborna. Det här är ett fint exempel på vårt närproducerade samhällsbygge, säger Peter Lindstedt, regionchef på Peab

Uppdraget är en totalentreprenad med byggstart i oktober 2022 och inflyttning är beräknad till februari 2025.

Projektet orderanmäls i det tredje kvartalet 2022.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs svenska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige