Image
Pantbanken expanderar och öppnar i Kista Galleria.
Pantbanken expanderar och öppnar i Kista Galleria. Bild: Citycon

Pantbanken expanderar och öppnar i Kista Galleria

Uthyrning Pantbanken Sverige öppnar upp i Kista Galleria i mars i år.
Publicerad den 3 Januari 2024

– Vi ser fram emot att fortsätta vår expansion i Stockholms närområden. Med etableringen i Kista kommer vi ytterligare ett steg närmare våra kunder och kan möta det ökade hållbara intresset av att belåna, köpa och sälja begagnade varor. Etableringen i Kista blir vår åttonde i Stockholm och vår 31:a i Norden, säger Pantbanken Sveriges vd Peter Sundström.

Pantbanken Sverige är Sveriges största pantbank och har sedan 1866 erbjudit trygga lån till människor med personliga ägodelar som säkerhet. På Pantbanken kan man belåna det mesta med andrahandsvärde och de vanligaste föremålen är guld, klockor, silver och konstföremål.

– Vi välkomnar Pantbanken Sverige till Kista Galleria. De kommer att öppna upp i mars, i Kistagången mittemot Hemmakväll och Tele2, i en butikslokal på cirka 110 kvadratmeter. Pantbanken Sverige passar in i vår mix av handel och service som är en central del i vårt arbete i att göra Kista Galleria heltäckande och allt mer intressant. Vi vill att våra besökare kan göra all sin handel och alla sina ärenden på ett och samma ställe, säger Jesper Holmström, Centrumchef för Kista Galleria.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Hållbarhetschefen: "Vi kan inte lagstifta engagemang"

Bolag Det är frivilligheten som gör platssamverkan lyckad. Det menar Mia Häggström, hållbarhetschef på Fabege. Just nu pågår en statlig utredning för en lagstiftning som undersöker frågan om att göra platssamverkan obligatoriskt för att öka tryggheten i den byggda miljön och arbeta brottsförebyggande. – Risken är att det blir ineffektivt och dyrt.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige