Image

Panreal värvar två - en från Savills

Karriär Panreal rekryterar Anders Dalborg och Jacob Edin. Anders Dalborg kommer närmast från Savills och Jacob Edin är nyutexaminerad från KTH.
Publicerad den 9 September 2015
Anders Dalborg. Bild: Panreal
Anders Dalborg. Jacob Edin. Bild: Panreal
Jacob Edin.

Anders Dalborg lämnar en roll som kontors- och värderingsansvarig i Göteborg. Tidigare har han arbetat med Corporate Finance och varit projektledare för flera kapitalanskaffningar och börsnoteringar. Anders Dalborg har Studerat vid Handelshögskolan i Göteborg samt vid University of California i San Diego och är även certifierad enligt RICS (Royal Institution of Chartered Surveyors). Han kommer att arbeta med transaktionsrådgivning hos Panreal och tillträder sin nya tjänst den 28 september 2015.

- Det känns mycket spännande och jag ser fram emot att komma in i min nya roll. Jag är imponerad av det arbetssätt och driv som etablerat Panreal på marknaden på så pass kort tid. Det är ett nytänkande bolag med en framgångsrik approach och att få komma ombord i ett sådant här tidigt skede känns verkligen inspirerande. Vi har en samsyn på hur erbjudandet mot kunden ska se ut och jag ser fram emot att vara med och ta Panreal till nästa nivå, säger Anders Dalborg.

Panreal har även rekryterat Jacob Edin. Han är nyligen utexaminerad från KTH, där han läst Fastighet och Finans på kandidatnivå samt Real estate construction management på masternivå. Vid sidan av studierna har Jacob Edin arbetat på både Hemsö och Vasakronan. Han påbörjade sin anställning som analytiker hos Panreal den 1 september.

- Vi är otroligt glada över att både Anders och Jacob ansluter till Panreal. Det är viktigt för oss att vi växer med rätt kompetens och utökar vår kritiska massa i den här marknaden. Vi har fått en bra start men arbetet med att vara innovativa och hitta affärer upphör aldrig. Vi har tydliga mål för hur vår verksamhet ska utvecklas och är övertygade om att både Anders och Jacob kommer att bidra till att vi fortsätter att röra oss i rätt riktning, säger Axel Edwall, medgrundare till Panreal.

Panreal har under sommaren flyttat in i nya kontorslokaler och huserar numera på Kungsgatan 46 i centrala Göteborg.

- Efter ett intensivt första år känns det otroligt roligt att flytta in i vårt nya kontor och växa i och med rekryteringarna. Anders och Jacob kommer att utgöra en ovärderlig förstärkning till vår organisation och vi ser givetvis ett stort värde i att ha en certifierad värderare i teamet. Vi ska leverera högkvalificerad transaktionsrådgivning och står nu rustade för att skapa än fler affärer, avslutar Filip Alexandersson, medgrundare till Panreal.

Relaterade artiklar

Ämnen

Panreal på Branschguiden

Panreal är en partnerägd rådgivare som erbjuder kvalificerad transaktionsrådgivning och projektledning vid bolagsöverlåtelser på den svenska fastighetsmarknaden.

Firman erbjuder heltäckande rådgivningstjänster och service till alla slags investerare – allt från bygg- och fastighetsutvecklingsbolag till institutioner, fonder och onoterade bolag.
Genom en kombination av starkt engagemang, djup kunskap om fastighetsmarknaden och stor erfarenhet av bolagsaffärer är Panreal en självklar partner i transaktioner där optimal värdetillväxt är en förutsättning.

Panreal är...

Läs mer om Panreal på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Samfastigheter-toppen: "SBB:s fall präglar fortfarande mycket av segmentet"

Bolag Hur ser möjligheter till investeringar och nya projekt inom LSS-boenden ut idag? Vad krävs för att investeringsviljan ska vakna igen? Poyan Katebi, vd för Samfastigheter, menar att läget är betydligt bättre nu än för bara sex månader sedan, men att storbankerna fortfarande ser risker som kanske inte finns. – Det är bättre dialoger nu, det känns som att vi skulle kunna komma i gång, men hel branschen har fortfarande som en blöt filt över sig, säger Poyan Katebi.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige