Image
Oscar Engelbert, vd för Oscar Properties.
Oscar Engelbert, vd för Oscar Properties. Bild: Oscar Properties

Oscar Properties avyttrar fastighetsportfölj

Bolag Oscar Properties avyttrar fastighetsportfölj till ett värde om 165 miljoner kronor.
Publicerad den 6 Februari 2023

Bostadsutvecklaren Oscar Properties har ingått avtal om avyttring av en fastighetsportfölj till ett överenskommet fastighetsvärde om 165 miljoner kronor. Avyttringen sker i linje med bokförda värden per 31 december 2022. Frånträde sker under första kvartalet 2023. Det framgår av ett pressmeddelande.

– Genom denna avyttring frigör vi kapital för att amortera på skuld och stärka balansräkningen, säger Oscar Engelbert, vd och grundare av Oscar Properties.

Mer information om avyttringen kan Oscar Engelbert inte ge för stunden, säger han till Fastighetssverige, då bolaget befinner sig i en tyst period fram till kvartalsrapporten presenteras mot slutet av februari.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Fortfarande inget beslut om Scandinavium

Bygg/Arkitektur Inte heller den här gången kom det ett beslut från kommunstyrelsen i Göteborg om arenans öde. Det rödgröna styrets ansvarige för idrottsfrågor, kommunstyrelsens ledamot Daniel Bernmar (V), säger till Fastighetssverige att förhandlingarna om vilket alternativ man föredrar fortfarande pågår.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige