Image

Offentliga Hus förhandlar om miljardköp

Bolag Offentliga Hus förhandlar om förvärv om drygt en miljard kronor, som förväntas tillträdas innan årets slut.
Publicerad den 3 September 2018

- Med god fart jobbar vi på enligt plan och siktet på sju miljarder kronor i fastighetsvärde inför en börsnotering under 2019. Samtidigt ser vi vår höga tillväxttakt som ett styrkebesked om att vara en allt mer attraktiv partner på marknaden, kommenterar Lars Holm, vd för Offentliga Hus.

I oktober tillträder, som tidigare aviserats, Offentliga Hus samhällsfastigheter till ett sammanlagt värde om 700 miljoner kronor.

First North-noterade Fastator äger 50 procent av Offentliga Hus.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Fastator på Branschguiden

Som det enda fastighetsnischade investmentbolaget på aktiemarknaden ger Fastator investerare och sparare en unik tillgång till fastighetssektorn som investeringsobjekt. Vårt spektrum av fastighetsrelaterade verksamheter skapar en bred portfölj, där investerare får möjligheten att exponeras mot flera olika delsegment på fastighetsmarknaden och samtidigt ta del av värdeutvecklingen i sektorn som helhet.
Fastators affärsidé är att bygga värde genom att starta och initialt driva bolag inom fastighetsrelaterade segment där vi ser goda tillväxtmöjligheter. Vi tar ett aktivt ägarska...

Läs mer om Fastator på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige