– Vi är väldigt glada att äntligen ha öppnat Olivia i Sverige och Göteborg. När vi först bestämde oss för att korsa gränsen var Göteborg vårt första val och Avenyn 1 helt rätt adress. Alla våra restauranger utgår från ett gemensamt koncept men tema väljs utifrån våra favoritstäder i Italien. För vår restaurang på Avenyn 1 har vi inspirerats av Neapel och utlovar italiensk puls med pizzabagaren väl synlig i rummet, säger Tone Wicklund-Hansen, vd för Oliva restauranger.
Olivia slog upp dörrarna första gången i Oslo i 2006, med en restaurangmeny som senare har blivit kärnan med stenugnsbakad, tunn pizza, klassiska pastarätter, antipasti, sallader, soppor, kött och klassiska italienska desserter.
Stephanie Jahn, Operation Manager på den nya restaurangen har tidigare arbetat på Olivia i Oslo under 6,5 år.
– Vi har haft en väldigt fin start här och ser fram emot att nu servera göteborgaren äkta italiensk matglädje i en härlig miljö
Bolag Savills stärker sitt team med ett tungt namn när Patrik Kallenvret ansluter till bolaget. Vd Niklas Samuelsson berättar för Fastighetssverige om betydelsen av rekryteringen, transaktionsmarknadens utveckling och hur Savills fortsätter bygga sin verksamhet.
Kommentera
När du lämnar en kommentar måste du uppge e-post, den används endast till att informera dig om svar på din kommentar och visas inte för andra besökare.