Det nya kontorskonceptet riktar sig till den den som inte vill arbeta på ett vanligt kontor. Konceptet garanterar hyresgästen en levande arbetsmiljö och friheten att använda och inreda lokalen helt utifrån egna önskemål.
De som arbetar på Club Office blir en del av en inspirerande företagskultur där olika branscher och erfarenheter förs samman. Club Office erbjuder lokaler om 36-77 kvadratmeter med tillgång till bland annat lounge, mötesrum, Wifi, varma drycker, frukt och dagstidningar. Utöver detta finns även tillval av serviceutbud som bland annat innefattar städning, eventkök, IT-support och posthantering.
– Club Office är ett koncept med stor potential. Detta är ett av flera alternativ på funktionella och inspirerande arbetsplatser som finns i Nacka strand, som tilltalar en ny generation av entreprenörer, säger Owe Löfquist, förvaltningschef Nacka strand och vd på TAM Asset Management.
Nacka strand är en stadsdel omsluten av vatten, som sprakar, växer och lockar ny publik. Utöver uppförandet av spektakulära bostäder, planer för etablering av populära barer och restauranger samt Nacka strandsmässan som ständigt arrangerar events och utställningar, har området utvecklat nya arbetsplatser och blivit en samlingsplats för entusiastiska och nytänkande entreprenörer.
De välrenommerade krögarna Henrik Sauer och Mikael Fredriksson från Svartsö Krog markerar startskottet för laga mat på kontoret-trenden på Club Office, Nacka strand, genom inspirerande recept för nyskapande matlagning på jobbet.
– Svartsö Krogs ledord är enkelhet och vi värdesätter råvaror från de bästa producenterna. Club Office är ett spännande initiativ som förmedlar att hälsosam mat, med goda råvaror, kan tillagas under en timme på arbetsplatsen, säger Henrik Sauer, Krögare och Köksmästare, Svartsö Krog.
Sverige Uthyrningschef på Croisette, matinfluencer med nära 130 000 följare och författare är tre delar i det som beskriver Jennifer Eriksson. Hon berättar för Fastighetssverige vad hon lärt sig av att bolla de delarna samtidigt, vilka fenomen hon noterar på uthyrningsmarknaden nu och känslorna inför att den andra kokboken nu är på väg mot bokhyllorna. Samt vad hon skulle bjuda på till en person hon imponeras av i branschen och ett recept som hon också delar till Fastighetssveriges läsare.
Kommentera
När du lämnar en kommentar måste du uppge e-post, den används endast till att informera dig om svar på din kommentar och visas inte för andra besökare.