Image
ESS Hotell ska driva det nya hotellet i Ulriksdal som Peab bygger.
ESS Hotell ska driva det nya hotellet i Ulriksdal som Peab bygger. Bild: Peab

Nytt hotell klart i Ulriksdal

Uthyrning Peab och ESS Hotell har tecknat ett avtal om en ny hotellanläggning i nya stadsdelen Ulriksdal i Solna. Hotellet, som planeras intill tågstationen vid Ulriksdals torg, omfattar 200 rum, gym, restaurang och konferensmöjligheter och beräknas öppna våren 2016.
Publicerad den 8 Maj 2014

- För oss är läget med goda kommunikationer och närhet till historiska och vackra omgivningarna avgörande för vårt val av lokalisering, säger Jonas Stenberg, vd ESS Hotell.

- Vi är glada och stolta att välkomna ESS Hotell till Ulriksdal. Genom hotellet berikas området i Ulriksdal som sedan tidigare innehåller både stadsradhus i Notting Hill-stil och moderna kontor med bland andra Johnson & Johnson som hyresgäst om 7 400 kvadratmeter kontor, säger Stefan Liljebris, regionchef på Peab.

ESS Hotell är ett växande företag och driver destinations- och hotellanläggningar i bland annat Ystad, Falkenberg och Göteborg.

I Ulriksdal utvecklar Peab cirka 100 000 kvadratmeter kommersiella ytor samt cirka 2 000 nya bostäder. Stadsdelen ligger i Solna invid järnvägsstationen Ulriksdal.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Prologis spår fyra starka trender för logistikfastigheter 2024

Sverige Researchchefen på Prologis, Eva van der Pluijm-Kok, säger att det finns ett antal faktorer som påverkar marknaden för logistikfastigheter inom en snar framtid. En trend vi kommer se är en minskning av nyproduktionen.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige