Image
Solna Centrum.
Solna Centrum. Bild: Alecta Fastigheter

Nya butiker öppnar i Solna Centrum

Uthyrning Solna Centrums utbud fortsätter att växa och under hösten kommer både In & Finn samt Euro Trend öppna upp nya butiker i centrumet.
Publicerad den 4 Oktober 2024

Centrumet har i dag ett utbud med över 100 stycken aktörer bestående av butiker, restauranger, vård och service. Med de kommande nyetableringarna kommer utbudet inom inredning och väskor stärkas upp ytterligare.

– Det är väldigt roligt att båda dessa aktörer väljer att öppna här hos oss i Solna Centrum, säger Trude Tellefsen som arbetar med nyetableringar i Solna Centrum.

– Vi arbetar aktivt med att skapa ett så attraktivt utbud som möjligt som matchar våra målgruppers behov och önskemål. Vi fokuserar också på att skapa ett utbud som kan serva och attrahera nya målgrupper.

In & Finn är ett familjeägt företag som har funnits på den svenska marknaden sedan 1998, då de slog upp dörrarna till sin första butik i Södertälje. Deras sortiment består av bland annat heminredning, hygienartiklar och köksattiraljer.

– Vi ser verkligen fram emot att öppna vår nya butik i Solna Centrum. Det känns extra speciellt att få bli en del av denna livliga och inspirerande handelsplats. Vi ser fram emot att välkomna alla Solnabor och bidra till att skapa en härlig shoppingupplevelse, säger Alexi Hanna, regionchef.

Euro Trend erbjuder väskor, handskar, skärp, plånböcker och andra tillbehör i ekologiskt läder. I Solna Centrum kommer även produkter från andra varumärken att finnas i deras sortiment.

– Vi är väldigt glada över att vi nu ska öppna upp i Solna Centrum, det har varit på vår lista länge över platser som vi vill vara på. Vi är övertygande om att det är rätt plats för att nå vår målgrupp på, säger Olmer Diakson, ägare av Euro Trend.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Partnertext

Senast från Fastighetssverige Plus

Därför kliver Stadsbyggen in i retailsegmentet

Bolag Stadsbyggen tar ett första steg in på retailmarkanden med förvärvet av Ingelsta handelsområdet som görs tillsammans med RED. Peter Åman, vd för Stadsbyggen, berättar för Fastighetssverige varför man väljer att kliva in på retailmarknaden nu, om framtidsplanerna inom segmentet, var man ser möjlighet till nya förvärv och om samarbetet med RED.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige