Image
Bild: Nasdaq

Nischer ansöker om avnotering – kommer avveckla bolaget

Bolag Nischer Properties kommer att ansöka om avnotering av bolagets aktie från Nordic SME. Efter avnoteringen avser bolagets styrelse att verka för en ordnad avveckling av bolagets verksamhet.
Publicerad den 28 Maj 2024

Skälet till avnoteringen är att bolaget inte uppfyller handelsplatsens så kallade spridningskrav beträffande bolagets aktier.

"Därtill innebär en notering på handelsplatsen för närvarande omotiverat höga kostnader för bolaget. Nischer har således som avsikt att avnotera sig och kommer att hos handelsplatsen lämna in en ansökan om avnotering", uppger bolaget i ett pressmeddelande.

Tidpunkten för avnoteringen blir dock sannolikt tidigast om tre månader förutsatt att Nischer vid den tidpunkten inte heller uppfyller noteringskraven, skriver Nischer vars styrelse efter avnoteringen avser verka för en ordnad avveckling av bolagets verksamhet.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

De är största fastighetsägarna på din semesterort

Lista Sommaren härjar för fullt och många strömmar till Sveriges semesterorter. Fastighetssverige har såklart gjort ett nedslag på några av de största semesterorterna – här får du svaret på vilka som är de fem största fastighetsägarna där du är!

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige