Image
New Property rekryterar Fredrik Leifland.
New Property rekryterar Fredrik Leifland. Bild: Istock/New Property

New Property rekryterar från TH Real Estate

Bolag New Property förstärker organisationen med att rekrytera Fredrik Leifland som projektledare i sitt transaktionsteam.
Publicerad den 24 Januari 2019

Fredrik Leifland är ett välrenommerat namn i branschen och kommer närmast från en roll som analytiker på TH Real Estate där han ansvarat för transaktioner.
– Med det nya teamet kan vi ta vara på möjligheter på marknaden som vi tidigare inte haft möjlighet att ta. Fredrik kompletterar och stärker vårt team på ett väldigt bra sätt och vi ser stora möjlighet tack vare att han har valt att bli en del av vårt team, säger Niklas Borg, vd för New Property.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

New Property på Branschguiden

New Property tar ett brett grepp på fastigheter och lokaler. Vi skapar och genomför stora och små fastighetstransaktioner över hela landet samtidigt som vi är Sveriges främsta uthyrningskonsult – med fokus på Stockholm. Det är ett stort arbetsfält som betyder att vi kan öppna fler dörrar till en god affär. Och – att vi har resurser att hjälpa dig från idé till slutförande.

Läs mer om New Property på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Insatsteam ska lösa bostadsbyggandet i nyindustrialiseringsorter

Bostäder Fyra bostadsministrar, 3,5 år som samordnare och varav ett år som utredare – nu kommer förslagen från den statliga utredaren för hur bostadsbyggandet ska öka. Rapport från ett skeende är namnet som utredare Peter Larsson gett utredningen om hur samhällsbyggandet i Norrbottens och Västerbottens län ska öka och strukturella hinder minska. Tre förslag är redan under beredning och nu kommer fler förslag på hur aktörerna ska samordnas för att säkra befolkningsförsörjningen ska gå i rätt takt för den gröna industrins framfart.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige