Image

Månsbro köper i Södertälje

Transaktioner Månsbro Fastigheter köper tre logistik- och handelsfastigheter i Södertälje. Fastigheterna har en total yta om 8 000 kvadratmeter.
Publicerad den 23 Januari 2013

Månsbro Fastigheter, ett fastighetsbolag ägt av bröderna Per-Axel och Lars-Åke Månsson, fortsätter att investera i logistikfastigheter. I veckan förvärvades ytterligare tre fastigheter om totalt 8000 kvadratmeter industri och handel i Södertälje Södra från Svevax. Fastigheterna är Sextanten 2, Trålaren 1 och Brudgummen 1. CBRE har varit Månsbros rådgivare i affären.
- Månsbro är en fortsatt aktiv köpare och vi kommer fortsätta bistå dem att nå sitt mål mot en portfölj om, i första hand, cirka en miljard kronor. Det är alltid angenämt att få arbeta med en så professionell och målinriktad uppdragsgivare, säger Magnus Hammar, Head of Retail & Logistic på CBRE Sverige.

Relaterade artiklar

Ämnen

CBRE Sweden på Branschguiden

På CBRE är vår passion att leverera marknadsledande fastighetsrådgivning som gör det möjligt för våra kunder att blomstra – i hela världen.

CBRE Group Inc. är världens största företag inom fastighetsrådgivning med huvudkontor i Los Angeles, USA. Företaget har runt 80 000 anställda och fler än 450 kontor som stödjer fastighetsägare, investerare samt hyresgäster över hela världen.

CBRE i Sverige erbjuder strategisk rådgivning inom – fastighetstransaktioner, hyresgästrepresentation, förvaltning, uthyrning och utveckling, samt värdering. Vi arbetar även med res...

Läs mer om CBRE Sweden på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Nya Besqab redo att starta fler bostadsprojekt

Bolag Det nyligen genomförda sammangåendet med Aros Bostad gör att bolaget nu har en stor beredskap att starta fler bostadsprojekt i takt med att marknaden återhämtar sig. Det menar Magnus Andersson, vd på Besqab, när Fastighetssverige intervjuar honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige