Image

Magnolia häver avtal rörande projekt i Uppsala

Bostäder Projektet Huvudkontoret med 90 bostadsrättslägenheter som förvärvats av Magnolia Bostad ska fortsatt ägas av säljaren av fastigheterna, Bergsporten AB.
Publicerad den 22 Januari 2016

Magnolia Bostad uppger att man har hindrats av Bergsporten AB att utföra grundläggningsarbeten, vilket är en förutsättning för byggnationen av de bostadsbyggnader som ingår i projektet.

Magnolia Bostad menar att man har försökt lösa situationen under en tid, men nu tvingas konstatera att situationen är sådan att leverans av lägenheterna till Magnolia Bostads kunder inom en rimlig tid inte kan garanteras. Magnolia Bostad har därför hävt avtalen med Bergsporten AB.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Obos Nya Hem-vd:n vill se sänkta trösklar till ägt boende

Bostäder Det är ingen nyhet att exempelvis lärare, poliser och brandmän har svårt att efterfråga nybyggda bostadsrätter på många håll i landet. Sofia Ljungdahl, vd för Obos Nya Hem, menar att de som får samhället att fungera också borde har råd med en egen bostad. – Det här är en jätteviktig fråga, speciellt nu när det är tuffa tider. Något måste göras så att fler kan ta sig in på den ägda bostadsmarknaden.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige